בוקר של אור לכולנו :)

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

07/12/2005 | 07:40 | מאת:

מצטערת שלא הייתי כאן כמה וכמה ימים. ראשית לא היה לי אינטרנט - קו הטלפון בביתי שובש וכיוון שאני גרה בישוב מרוחק אין ביקורי בזק לעתים קרובות. כשבזק הגיעו הגיע גם יום ההולדת שלי ועמו חגיגות נפלאות ומיוחדות במינן והנה אני אחרי הכל כאן איתכן "חייבת" עדיין תשובה לבת אל ומבטיחה להשתדל להכניס תגובה במהלך היום. שיהא לכולנו יום מאושר במיוחד אסנת :)

07/12/2005 | 15:28 | מאת: ב.ג

ברוכה השבה ומזל טוב, בבקשה אל תשכחי גם אותי (בגידה) תודה

08/12/2005 | 07:56 | מאת:

כמובן שלא שכחתי אותך :) בדקתי על פי תאריך הלידה שלך ולמעשה עד תאריך היומולדת הבא שלך את נמצאת בהשפעה של קלף מס' 11, הוא קלף הצדק. אפשר לאמר על קלף הצדק הרבה מאוד דברים אך יותר מכל אני נוהגת להציג אותו כקלף ההיגיון. בקלף הצדק אנו רואים דמות מאוד מרשימה הנראית כמעין שופט. ביד אחת הוא מחזיק מאזניים - שוקל את מעשיו - וביד השניה חרב, היא מיסוד האוויר המעניקה לנו את הצורך בהיגיון שאינו מערב כל רגש מכל סוג שהוא. הקלף מעניק לך מסר רוחני לשנה הזו. כיצד מומלץ לך לפעול בכלל (לא רק בנושא הזוגיות שלך) על מנת להגיע להחלטות נכונות במיוחד - יש צורך בשיקול דעת על מנת להגיע לבחירה נכונה. הקלף מזמין אותך להכיר בעובדה כי חוסר האיזון הוא בתוכך וכי על מנת לחדש אותו עליך להיות קודם לכן שלמה עם עצמך. קלף הצדק מעיד על כך כי הצדק ההוגן והנכון יצא לאור בסופו של דבר. יש צורך לשקול בהגיון ולא עפ"י הרגש. עליך לפתור את בעיותיך בדרך קרה ושקולה מבלי לערב רגשות כלשהם. הקלף מסמל את עיקרון הגמול – מעשי העבר משפיעים על תוצאות ההווה אם לטוב ואם לרע. הגינות ויושר הינן מילות המפתח לשנה זו. עליך להיות ישרה וכנה עם עצמך ועם הסובבים אותך על מנת שהצדק הבא לידי ביטוי בכל שאת עושה יתבטא על הצד הנכון ביותר – עבורך ! האם את מצליחה להבין ולקבל את המסר בקלף הצדק ?