הזמנה להרצאה שלי

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

22/11/2005 | 08:49 | מאת:

בוקר של אור לכולנו לכבוד השנה החדשה העומדת בפתח הערב אני מרצה על מסע השוטה בקלפי הטארות ומציאת קלף החיים/שנתי. ההרצאה תתקיים בפתח תקווה, במתנס רמת ורבר - רח' הפורצים 18. ביררתי במתנס והעלות היא בסך 20 ש"ח כניסה. מדובר בהרצאה של שעה וחצי בה תקבלו גם ענין ותחשפו למסע רוחני מרתק, וגם תוכלו למצוא את הקלף המנחה שלכם לשנה הבאה עליכם לטובה. ההרצאה בשעה 20:30. אשמח לראותכם :)

22/11/2005 | 09:48 | מאת: שירה

נשמע נהדר וממש מתאים לי. ברגעים אלה אני מנסה לארגן חברה שתצטרף אלי הערב, מאוד מקווה שזה יתאפשר ואז נתראה יקירתי. :-) שיהיה בהצלחה בכל מקרה מקווה לראותך שירה

22/11/2005 | 09:54 | מאת:

אני הכי אשמח שאת תבואי :)

22/11/2005 | 15:58 | מאת: רותי

אסנת היקרה הייתי מאד שמחה לבא ולשמוע את הרצאתך, אני מאמינה שהיא תהיה מאד מעניינת. אך לצערי מאד קשה לי להגיע לפתח תקווה. אשמח מאד אם תגיעי פעם לאשדוד, אודה לך אם תעדכני אותי בקשר לכך. ערב מהנה ומוצלח.