בא לי מסיבה....!

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

21/11/2005 | 11:15 | מאת:

במסגרת עבודתי אני נחשפת שלוש ואף ארבע פעמים בשבוע לאהבה. בחורה אחת חוגגת - יום הולדת, נישואין, אירוע משמעותי בחייה ומכנסת את חברותיה במעגל ומזמינה אותי. אותה חוגגת במרכז. היא מקבלת המון ! אהבה אין סופית ולעתים אף האהבה מובעת במתנות. במשך שעתיים, שלוש היא מוקפת בחברות הכי טובות והכי קרובות לה וההתרגשות גואה. ולכבוד יום הולדתי גם אני רוצה. לקבל אהבה יש לכן רעיונות בשבילי ? שנאמר... הסנדלר הולך יחף :)

21/11/2005 | 12:30 | מאת: רותי

מזל טוב לך אוסנת,קודם הקדים ואומר שאנשי קשת הם אנשים מדהימים, אני חייה בשותפות קרוב לשלושים שנה עם בן זוג בן מזל קשת, ואין ספק שאתם יודעים לאהוב ולהעניק, אבל אתם גם אנשים פשוטים שמעריכים כל דבר שעושים עבורכם. לא מזמן גם אני חגגתי יום הולדת והשנה זה היה מיוחד במינו כי חגגו לי שבוע שלם. ביום הראשון הכנתי עוגה וקיבלתי פרחים, למחרת חגגתי במסעדה עם אחיותיי, אח"כ יצאתי להצגה עם אישי היקר ובסוף השבוע קיבלתי מהילדים טיפול קוסמטי מענג. אולם היום שהיה בשבילי הכי כייף זה לשבת בבית עם קפה ועוגה עם בן זוגי והילדים המקסימים שלנו. לא משנה מה אנו עשוים באותו יום מה שחשוב שזוכירים אפילו מספיק טלפון פשוט. והכי חשוב שאנחנו מרגישים טוב. בשבילי יום הולדת זה היום הכי מאושר וזה לא בגלל מה שעשתי או עושים למעני. זה בגלל שאני מאושרת שזכיתי לעוד שנה בחיי. אוסנת היקרה אנחנו איתך ביומך המאושר ושתזכי לעוד הרבה שנים יפות בריאות ומאושרות. שתכי להצלחה בכל מעשה ידייך ובמפעל חייך. מחבקת אותך הרבה אור ואהבה רותי

21/11/2005 | 12:56 | מאת:

אכן אני קשתית אבל יש עוד שבועיים לערך ליומולדת שלי. בעלי נמצא כיום בתקופה מאוד משמעותית בחייו ושאל אותי מה אני רוצה... אני יודעת שהוא לחוץ ולא בטוח שהפתעה באה בחשבון הפעם (בד"כ הוא עושה לי הכי טוב בנשמה ליום פינוק נפלא ונהדר). אז חשבתי לי ולא כל כך ידעתי... בא לי משהו חדש. אחר. שאני עדיין לא מכירה ולא חוויתי. ואז חשבתי על מסיבה שכזו. ויש כל כך הרבה בנות שמארגנות לעצמן מכל מיני סיבות ובעצם למה לא ? מי אמר שמסיבה צריכה להיות רק הפתעה ? אז התחלתי לחפש מי יודע מה אמצא ומה אוהב אני פתוחה להצעות ואולי אפילו הפעם אני אהיה שונה ממה שאני בד"כ.

21/11/2005 | 13:32 | מאת: שירה

יקירתי, אני רוצה קצת לחשוב על רעיונות לפני שאני סתם מציעה פה, וכרגע המוח שלי בבלק-אאוט טוטאלי (הגשם שטף לי אותו, אני חוששת...) אז אני אקח לי קצת זמן לחשוב. בינתיים, תנסי לחשוב גם את מהם הדברים שאת הכי אוהבת לעשות, מיהם האנשים שאת הכי אוהבת בעולם, ומהם המאכלים שאת הכי נהנית מהם. בעיניי, השילוב המושלם הוא האנשים האהובים, הפעולות הכי מהנות והמאכלים הכי טעימים.... :-) ובינתיים, אני מבטיחה לחשוב על רעיון מקורי עבורך ! חיבוק גדול שירה

21/11/2005 | 14:15 | מאת:

כבר התחלתי קצת לחשוב ואפילו הכנתי רשימה של בנות שאני רוצה בשמחתי (תנחשי אם את שם או לא). מעניין אותי קונספט משולב גם רוחניות ואהבה אבל גם אח"כ שמחה וששון וצחוק ועוד... יש לי כבר משהו בראש אבל עוד לא מגובש ואני בהחלט אשמח לקרוא את הרעיון שלך. תודה יפה שלי !