פימולן

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

15/11/2005 | 21:51 | מאת: רעות

אני מניקה כבר שנה וחודש וביקרתי אצל רופא נשים כיוון והרופאה שלי היתה בחופשה. הרופא אמר שפימולן לא מספיק טובה במקרים של הנקה ארוכת טוח (כיוון ומספר ההנקות יורד כ- 2 -3 הנקות ביום . אני נהנית מכך שאין לי דימום חודשי - בעבר זה היה אחד התיסכולים שלי. שאלתי: האם ניתן להמשיך בפימולן (לדעתי הרופאה שלי סוברת שכן) האם יש דעיות שונות בנושא ומהיכן השונות נובעת (עובדות או תחושות ) ? שנית האם במידה ואקח 2 גלולות ליום ההגנה תספיק (אם בכלל מותר לקחת שניים ביום) ? תודה מראש , רעות.

16/11/2005 | 07:46 | מאת:

בוקר של אור לך, הפורום שלנו אינו פורום רפואי ועל כן אינני יודעת להשיב לך על שאלתך. אנא עייני ברשימת הפורומים וכתבי את שאלתך בפורום המתאים. בהצלחה !