לדבר

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

28/09/2005 | 12:59 | מאת: נינה

הרגשת פעם שהאדמה נפערת ואת צונחת וצונחת ולא מצליחה להאחז ולבלום את הנפילה.ככה אני . אני חיה עם תחושת כישלון הן האישה והן כבעלת מקצוע. רק כאם אני מצליחה חלקית, כדי לתת לו להתפתח הייתי צריכה להרחיק אותו ממני, ואת ההצלחה אני רואה בהכרה מלאה ובכאב עצום. כל יום אני קמה ושואלת את עצמי "למה אני מתעוררת" כל כך הרבה בעיות ואין לי רצון לטפל בהם. אני יודעת שאני בדיכאון ואין לי ענין לדבר עם פסיכולוג ולקבל טיפול תרופתי. עם אנשים שסובבים אותי אני צריכה להיות מצליחנית אבל אני לא כזאת וזה מפוצץ אותי. ובן זוג-זה בכלל סרט,להיות עם אדם שמצפה להצלחה ויכולת להתמודד עם מצבים בדיוק כמוהו אני לא מסוגלת. ללא ספק הצלחה זה שם המשחק ואני רוצה לשחק אבל... אני לא צועקת הצילו,אני רוצה רק לדבר אני מקווה שאני אל טועה

29/09/2005 | 12:14 | מאת:

בבקשה תדברי. אל תנצרי את הכל בליבך. כתבי לנו ושתפי למה את לא רוצה להתעורר ? מדוע את חשה ככישלון ? ספרי ושתפי ואנחנו נהיה כאן עבורך כאוזן קשבת, כתף תומכת ואולי אף נוכל לתת עצה טובה. אנחנו כאן בשבילך נינה. דברי איתנו אסנת.

30/09/2005 | 01:49 | מאת: איילת

תנסי להתחבר עם תקופה שלא הרגשת ככה. שהרגשת טוב. מה קרה מאז? מה השתנה? על מה ויתרת? למה? לדעתי ממצב כזה ניתן להיחלץ רק ע"י בחינה מחודשת של המציאות- מי אני? איך הגעתי לכאן? למה? לאן היית רוצה להמשיך? סליחה אם אני קלישאתית אבל זה באמת מכל הלב