קנאה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

26/09/2005 | 17:05 | מאת:

האם אתן מרגישות לעתים מקנאות... ואם כן אזי מהי קנאה למעשה ? ויתרה מכך היכן עובר הגבול - אם בכלל - בין קנאה בונה לבין קנאה הורסת ?

27/09/2005 | 13:04 | מאת: שירה

שאלה מאוד קשה ו ג ד ו ל ה. אם אפשר לשאול - מה עורר אותה דווקא היום, דווקא עכשיו, דווקא פתאום... ?

29/09/2005 | 10:47 | מאת:

אכן קרה משהו באותו היום שעורר אצלי את השאלה הזו. ראיתי משהו אשר עורר את קנאתי במידה כזו או אחרת וזו לא קנאה של צרות עין מבחינתי זו היתה קנאה מבורכת כי היא עוררה אותי מעט... מכאן השאלה :)