אסנת מציעה לך לסגור את הפורום...

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

21/09/2005 | 21:12 | מאת: נ.

הפורום התחיל מבסיס טוב, ופשוט הדרדר, ממש משעמם, בלי רעיונות ובלי שום תגובות מצד אף אחד, תמיד יש רק שתיים שמגיבות וגם זה בקושי. חבל שהפורום לא דינמי כי הוא התחיל ממש טוב. ממש חבל.

22/09/2005 | 08:21 | מאת:

25/09/2005 | 11:27 | מאת: שירה

ואני תוהה (כמו תמיד) על הרוע האנושי. אדם טורח להביא עצמו אל המחשב, להיכנס לאינטרנט, לכתוב הודעה, להציע הצעה - אלא מה- כמובן שלא מדובר ב- הצעת ייעול חלילה, כמובן שלא מדובר בהארות ובהמלצות לשיפור או לשינוי חיובי כלשהו, לא ! מדובר על הצעה ל"חיסול".... ואני תוהה (כמו תמיד) על האינטרסים הנעלמים מעינינו, בדבריהם של אנשים שזהותם נעלמת מעינינו.

04/10/2005 | 17:46 | מאת: טלי

אסנת, מדוע שלא תיזמי הצעות לרענון הפורום?