ריח זיעה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

20/09/2005 | 21:06 | מאת: אורית

אני בת 32. אם לשלושה. בתקופה האחרונה, הוה אומר בקיץ הנוכחי התחלתי להזיע המון בבית השחי ולא משנה כמה אני מתקלחת נודף ממני ריח חריף של זיעה חזקה (יש חולצות שריח הזיעה נדבק אליהן וגם אחרי כביסה לא ניתן להעלים את הריח). אני רזה, לא סובלת מעודף משקל. ניסיתי כמעט אל כל סוגי הדיאודורנטים שיש בשוק, על אף הפרסומות שהם תקפים ל-24 שעות...ריח הזיעה נשאר. כמו שאמרתי בשנים הקודמות לא סבלתי מכך. הייתי רוצה לדעת מדוע אני סובלת מהריח הזה. כיצד אפשר לעזור לי להיפתר ממנו וכן האם חסר לי איזשהו הורמון/ויטמין שגורם לי לריח הזה. אני מרגישה מאוד לא נעים שמהבוקר אני נודפת ריחזיעה חריף נראה כאילו לא התקלחתי (ואני מתקלחת מספר פעמים ביום). תודה רבה אורית

22/09/2005 | 17:49 | מאת:

שלום לך אורית, כשהייתי בת עשרה גם אני סבלתי מריח זיעה מטורף. השתמשתי ב"חלאבלין" שזו מן משחה לבנה כזו שפשוט עושה קסמים בענין הריח. לימים זה חלף לי וכיום אני מסתפקת ב ספיד סטיק. לא דיאודורנט וזה ממש עוזר ואין שום ריח. ממליצה לנסות ואם לאו אזי לפנות לרופא ו/או פורום מקצועי כאן באתר. בהצלחה, אסנת.