אפשר לספר לכן ש....

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

12/09/2005 | 08:55 | מאת:

ירדתי עשרה קילו במשקל !??!

12/09/2005 | 10:02 | מאת: שירה

12/09/2005 | 15:02 | מאת:

כי "אוי ואבוי" כל הבגדים שלי שלא נדבר על החזיות נופלות לי. אמנם לא מצאתי כלום כהרגלי בקודש (אני לא טרנדית ומכאן הבעיה שלי תמיד למצוא בגדים שאני אוהבת) אבל היה כל כך כיף להיכנס לכל חנות ולקבל כל מה שאני רוצה ועוד במידה 1 !!! הכי כיף היה שהמוכרת בחנות החזיות "צעקה" עלי מה פתאום אני הולכת עם חזיה כזו גדולה.... :) זה פשוט נפלא להציב לעצמך יעד, אתגר ולהגיע אליו. פשוט נפלא ומרומם נפש. בסוף כמו תמיד קניתי למעין... איתה אין לי בעיות :)

12/09/2005 | 16:37 | מאת: רותי

כל הכבוד לך אוסנת חזקי ואמצי, להמשיך ולשמור, זה קצת קשה בהתחלה אבל מתרגלים לזה. ולא משנה כמה אנחנו שוקלים חשוב שנרגיש טוב עם עצמנו כמו שאנחנו. אני מבינה ללבך בעניין הבגדים גם לי יש בעיה אבל אני תמיד מצליחה למצא לי משהו קלסי ונחמד.

13/09/2005 | 07:56 | מאת:

שאני הורדתי במשקל בשבילי ולמעני אך ורק בלבד. גם כשהייתי פלוס עשרה ק"ג ידעתי להיראות טוב אבל לא אהבתי את זה. אני רציתי להגיע למקום אחר וכך עשיתי. אגב, שלא תחשבו שאני שוקלת 45 קג עכשיו. ממש לא :) העיקר שאני מרוצה ונהנית ממה שאני רואה !