יש לי בעיה עם יום ראשון הבא :(

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

11/09/2005 | 08:42 | מאת:

בוקר של אור יקרות לי אני כל כך שמחה מחד אבל מאידך אני כל כך מצטערת . ככל הנראה לא אוכל לקיים את המעגל שלנו ביום ראשון הבא. היום יום ראשון אני מתחילה ללמד - קבוצה גדולה - לטארות. זו הזדמנות נפלאה עבורי ואני לא יכולה לפספס אותה. הלימודים יתקיימו בכל יום ראשון בשבוע למשך השלושה חודשים הקרובים. אני כל כך מצטערת . האם נוכל בבקשה לדחות את המעגל שלנו ליום אחר ?

11/09/2005 | 11:13 | מאת: שירה

קודם כל מזל טוב ושיהיה בהצלחה ובהנאה ! אין לי בעיה עם תאריך אחר, רק צריך לקבוע מתי ואיפה. שיהיה שבוע נפלא (אני עדיין בהשפעת סופהשבוע הנהדר שהיה לי) :-)

11/09/2005 | 11:31 | מאת:

ספרי לנו קצת חוויות ?