18.9 יום ראשון ליל ירח מלא על חוף הים

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

06/09/2005 | 07:46 | מאת:

בדקתי ואם אני לא טועה אזי 18.9 יום ראשון הוא ליל ירח מלא. נוכל לקיים מעגל נפלא ומיוחד על שפת הים. אני אכין תכנית למעגל שלנו ויהיה פשוט מדהים ! אז מי שמתאים לה מוזמנת לשרשר כאן אישור הגעה. אני חושבת שניפגש בשעה 19:00. מה דעתכן ?

06/09/2005 | 09:49 | מאת: שירה

בוקר מצוין יקירתי מאשרת בזאת את בואי :-) יהיה לכולן קל לזהות אותי - אני אהיה זאת שאופיע עם חיוך מאוזן לאוזן (אני חוזרת באותו יום מסופשבוע בצימר מדהים בצפון שכולל מסאז' מפנק של שעה וחצי....!) שיהיה יום נפלא שירה

06/09/2005 | 10:31 | מאת: אביבית

בוקר טוב לכולן. מתאים לי להגיע, רק צריך לקבוע באיזה חוף נפגשים. יום קסום. אביבית

08/09/2005 | 20:35 | מאת: יעלי

היי בנות, חזרתי אתמול מיומיים וחצי של שלווה מעל הכינרת, בצימר נפלא. הדבר שהכי אהבתי היה ערסל ענק על הדשא... בערב, מתערסלת לי בערסל, הרוח מזמרת בין ענפי העצים ומעלי, הרגשתי ממש כמו שאומרים "חזרה ברחם"... לא היה לי חם ומגונן, אבל היה לי הכי טוב בעולם. הכי שקט, הכי שלו, הכי נעים, בדיוק כמו שזה ברחם... הכי טוב בעולם... :-) בכל מקרה, חזרתי ואני בפול טיים עבודה. רציתי לחלוק אתכן את האתר החדש שלי שעלה לאוויר היום ועשה אותי כל כך מאושרת!!! אשמח ביותר לשמוע הערות ובמיוחד הארות!!! www.maafim.biz אהה... כן, אשמח להשתתף ביום ראשון במעגל... :-) רק תגידו איפה זה מתקיים. יעל

10/09/2005 | 10:07 | מאת: שירה