מעגל "על אמת"

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

04/09/2005 | 16:36 | מאת:

שלום לכן יקרות לי, אני רוצה לשתף אתכן בכך שאני די בסוג מסוים של באסה מהפורום מהמעגל שרציתי ועדיין רוצה ליצור. משום מה לא תופס... עדיין לא מגובש דיו כדי שאוכל לראות זאת כמה שרציתי, ויתרה מכך שאוכל להגשים כאן את מה שרציתי. אלו חלילה לא דברי פרידה אלא דווקא ניסיון נוסף לעשות דבר מה. זוכרות שהצעתי שניפגש וניצור לנו מעגל ממשי ? אז אני חוזרת ומציעה זאת שוב ומבקשת מכן לשרשר כאן ראשית באיזה יום בשבוע נוח לכן. בגלל אופן עבודתי לא נוח לי להיפגש ברביעי עד שבת כך שאני מציעה לכן לבחור - ראשון, שני, שלישי. אפשר בשעות אחה"צ המאוחרות או בשעות הערב. איפה ? איפה שנרצה. אפשר בבית של אחת מאיתנו או בטבע (אני מתה על מפגשים שמתקיימים בפארקים או על שפת הים. ארגון פשוט והטבע עושה את שלו). את הנפשות הפועלות כאן על בסיס כמעט קבוע אני מכירה באופן אישי ואין לי ספק שיווצר בין כולנו חיבור מדהים ומיוחד. אני גם מרגישה ויודעת שייתכן ושגיתי. חשבתי בהתחלה ליצור מעגל וירטואלי ואח"כ ממשי ואולי ההיפך הוא הנכון יותר. בואו נתחיל עם מפגש ממשי ונמשיך לאן שהרוח (תרתי משמע) תיקח אותנו. אז מתי נוח לכן ?

04/09/2005 | 19:08 | מאת: שירה

יקירתי כל יום שתבחרו מראשון עד שלישי הוא בסדר מבחינתי, אני אעשה את כל המאמצים כדי להגיע ולהשתתף, זה נשמע לי רעיון נפלא ומרגש. חיבוק שירה

04/09/2005 | 23:16 | מאת: אביבית

אשמח להשתתף אפשר אפילו אצלי.... אתן מוזמנות קפה ועוגה עלי. (אני גרה בראשון). אם תרצו מקום אחר כמו בחוף הים, האויר של הים מדהים עכשיו, זה גם אפשרי. בכיף היכן שתרצו. ערב קסום. אביבית