פורום חדש, פורום אוכל... בואו לטעום... :-)

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

29/08/2005 | 11:15 | מאת: יעלי

היי בנות, סליחה על שלא הייתי כאן כבר למעלה משבועיים. הייתי קצת עסוקה בהקמת אתר לעסק שלי ובכניסה לניהול פורום אוכל. האתר, בעזרת השם, יעלה השבוע לאוויר, אני אדווח... :-) הפורום כבר פעיל ואני מזמינה את כולן להכנס לאתר, להשתתף בפורום, לשאול, לשתף, ולהיות חלק באפיה... :-) מחכה לראותכן גם שם. מבטיחה לשוב ולהשתתף גם כאן. באהבה יעל

29/08/2005 | 11:17 | מאת: יעלי

http://www.cookshare.co.il/modules.php?name=Forums&file=index להתראות יעל

29/08/2005 | 11:58 | מאת: שירה

המון מזל טוב על העיסוק האינטרנטי החדש !! שיהיה בהצלחה והכי חשוב - בהנאה שירה

29/08/2005 | 14:06 | מאת:

בתיאבון !!! איזה יופי יעלי מזל טוב ושיהיה בהצלחה רבה רבה רבה מנסיון אומר לך שניהול פורום יכול לתרום לך רבות להתקדמות שלך אבל בל לשכוח - השקעה ! אבוא לבקר בקרוב מאוד. מבטיחה. השבוע נגמר החופש הגדול ואני בהתרוצצויות עם מעין שלי כך שפחות יש לי זמן אינטרנט אבל הנה אוטוטו זה נגמר ואני כולי אחזור למסלול המבורך. נשיקות וחיבוק ענק אסנת