צמיחה אישית

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

23/08/2005 | 16:11 | מאת: גלית

אסנת, שלום רב לשימחתי במקרה הגעתי לפורום, ואולי מכאן תגיע הישועה.... מזה זמן רב אני נמצאת בשלב בו אני מרגישה שאני לא ממצה את היכולות שלי. כל פעם בגלל סיבה אחרת, הריון, ילדים, שעות, מצב כלכלי במשק וכו'. כל מקום שעבדתי בו תמיד יכולתי להתקדם בו אך חסמתי את עצמי בגלל שאני לא יכולה/רוצה לעבוד הרבה שעות - מקסימום משרה מלאה (יש לי שני ילדים, ואני מרגישה שעכשיו אני רוצה את הזמן שלי להקדיש להם). מאז שהשתחררתי מהצבא (וזה היה מזמן...) וגם כיום אני עובדת במקום שאני מאד מעורכת בו, ותמיד קיבלתי פידבקים חיובים ודגש על כך ש"התפקיד קטן עליי", בשנים האחרונות ובמיוחד היום אני מרגישה שאני רוצה לעשות משהו אחר שיביא את היכולות שלי לידי ביטוי, אני יודעת שאני מאד טובה ביחסי אנוש ,מאד מאורגנת, יצירתית כולל במציאת פתרונות וחבל לי לא לנצל את כל זה כדי לעשות משהו והפעם בשביל עצמי. חשבתי אולי יש לך רעיון למשהו שאוכל להתחיל ממנו, או אולי איך אוכל להבין את מה שיעשה לי טוב... סליחה על המגילה, אך אני מנסה לפרט כדי להבהיר את עצמי. אשמח גם לשמוע על מעגלי נשים, ואולי אפילו ליצור אחד כזה , איך מתחילים? בברכה, גלית

24/08/2005 | 11:29 | מאת:

שלום גלית וברוכה הבאה למעגל שלנו :) ראשית אני שמחה ומברכת על כך שהגעת למקום בו את בעצם רוצה להמשיך הלאה, להפתח, לעשות משהו שאת אוהבת ולא רק יודעת. זו הרגשה נפלאה לעשות משהו שבאמת אוהבים ! איך תדעי מה ? לא חסרות אפשרויות... ראשית שאלי את עצמך - לא מה אני טובה אלא מה אני רוצה ! שאלי כמו ילדים "מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה ?" שנית אפשר לפנות לייעוץ מקצועי - מבחני הדסה אם אינני טועה קוראים להם - ושם בעצם אחרי מבדקים מקיפים יאמרו לך למה את הכי מתאימה. שלישית יש כמובן את ההיבט המיסטי. מה מתאים לך על פי הנתונים שלך - אם נומרולוגיה או אסטרולוגיה וכיו"ב. לא משנה באיזו דרך תבחרי אני הכי ממליצה להקשיב לעצמך בבחינת מה את רוצה ולאו דווקא במה את הכי טובה ומכאן יכולה להגיע פשרה. תנסי להיות כנה עם עצמך עד כמה שאת רק יכולה. לאחר מכן תחשבי האם את רוצה להיות שכירה או אולי עצמאית ? וכמובן שאנחנו כאן בשבילך - להתלבט ביחד וכל דבר אחר בהצלחה :)