מדיטציה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

21/08/2005 | 10:18 | מאת: טלי

בוקר טוב אסנת מה שלומך? מקווה שהכל בסדר אצלך.. אני רוצה לעשות מדיטציה גם בכדי להירגע מהמתחים של חיינו האינטנסיביים וגם בכדי שיהיה לי קל יותר לקבל תשובות לשאלות המטרידות אותי.. ניסיתי מספר פעמים אולם אני לא בדיוק מצליחה להיכנס לזה.. אולי אני פשוט לא מתאימה לכך?? בכל מקרה אודה על כל עזרה שתוכלי להציע לי.. שיהיה לך שבוע נפלא וקסום נשיקות

21/08/2005 | 11:36 | מאת:

בוקר אור טלי וברוכה הבאה למעגל שלנו :) את כותבת שניסית מספר פעמים לעשות מדיטציה - מה עשית ?< עוד את כותבת שלא הצלחת להיכנס לזה - למה כוונתך לא הצלחת? מחייכת, אין דבר כזה שאת לא מתאימה לכך. אני לא חושבת שכל מדיטציה מתאימה לכל אחד. לכל אחד יש את הדרך שלו להירגע, להיות יותר שקט ובעיקר להתחבר אל עצמו. כתבי מה ניסית ומה את מבקשת להשיג, קרי להצליח ואשמח לנסות ולעזור.