רוצות להצטרף אלי ?

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

21/08/2005 | 09:10 | מאת:

בוקר של אור לכולנו אני מקווה שעבר עליכן סופשבוע מואר ומאושר במיוחד. שלי היה עמוס ומבורך בעבודה אבל יחד עם זאת התלוו אליו נקודות אור נוספות אישיות... חברתיות... נפלאות :) הערב אני מעניקה לעצמי - השתתפות במעגל ליל ירח מלא. המון זמן אני מנחה מעגלים ומאוד רוצה להשתתף במעגל שלא יהווה עבודה עבורי והנה הערב זה קורה. אני מזמינה את כל מי שרוצה להגיע ולחוות יחד איתי את החוויה המיוחדת הזו של מעגל פיזי ממשי. והנה הפרטים כפי שהגיעו אלי במייל (אישרתי אותם בטלפון) שלום לכולם ===================== השבוע נחגוג את חג האהבה ונראה שחשוב שנקדיש ערב לפתיחה לאהבה, כדי שנוכל להכיל ולפתוח את הלב לכל הדברים החדשים לקראת השנה החדשה. וכדי שנשלח אנרגיות ריפוי ואהבה לכל תושבי מדינתנו שעוברת ימים מורכבים בשעות אלה, כדי שנוכל אנחנו לעשות בסביבתנו למען אחדות וקבלת השונים מאתנו. ולכבוד כך נפגש לערב ליל ירח ביום א' ה- 21.8.05 בשעה 20:00במרכז אתגר ברחוב המצפה 36 בשהם בואו בלבוש לבן, הביאו איתכן חברות חדשות כדי שנוכל להעצים את האנרגיה במפגש זה. מחיר המפגש 60 ¤. לפרטים נוספים ואישור הגעתכם שלחו מייל או התקשרו לזהר - 054-7973291 ============================ שיהא לכולנו שבוע מאושר במיוחד אסנת :)

21/08/2005 | 18:54 | מאת:

שתהא לי הפתעה נעימה כמו ביום רביעי האחרון :) ובכל אופן זו פעם ראשונה שלי שאני משתתפת במעגל ולא עובדת אז אדווח לכן מחר :)