דברים חשובים

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

20/06/2005 | 11:10 | מאת: נוע?ה

נגיד שיש לנו משאלה מסוימת. רצון מסוים. המימוש לא פועל מתוך כוח הרצון. הרצון הוא רגש. הוא יום אחד ישנו ויום אחד איננו. אבל הוא פועל מתוך תכנות פנימי. אחד הדברים של התכנות הפנימי: ככל שאנחנו מתקדמים בתחומים אחרים בחיינו, זה עוזר לנו להתקדם גם בתחום המשאלה. התקדמות מושכת אלינו התקדמות נוספת. הטוב תמיד מעלה אותנו. לעומת זאת, הרע תמיד מוריד. בדיוק כמו שסבל מושך אלינו עוד סבל, נסיגה מושכת עוד נסיגה, תקיעות מושכת תקיעות בתחום אחר. התכנו?ת: לא להיסחף לדברים שהם לא מתאימים לאני שלנו. שהם נוגדים את הערכים ואת האמונות שלנו. היגררות תגרור אחריה הידרדרות נוספת. הידרדרות בתחומים שהם טריים בחיינו, כאלה שכבר הצלחנו סוף סוף להשיג שם איזון. שינוי חדש הוא כמו תינוק. הוא רק לומד ללכת. אם מאבדים את שיווי המשקל, מאבדים את שיווי המשקל של התינוק גם בתחומים נוספים. אז בבקשה, לעצור. זה - הכי חשוב. לעצור ולחשוב.

20/06/2005 | 18:48 | מאת: דורין

היי נועה, נכנסתי לפורום וראיתי שהשם שלך מככב ללא הפסקה אז החלטתי לקרוא פה ושם את מה שיש לך להגיד. והמסקנה היא חד משמעית! את פעם רצינית ופעם שטותניקית, פעם רגישה ופעם מצחיקה... ישנו דבר אחד שסיקרן אותי עד מאוד, בת כמה את אם אפשר לשאול???? כושר הביטוי שלך הוא שלך בחורה צעירה עם ראש טוב אבל ציינת היום שביתך שלחה לך פילינג וכאן קצת התבלבלתי.... דורין

20/06/2005 | 19:07 | מאת: נוע?ה

הי דורין, אני שמחה שיש לי קוראה נאמנה שקוראת את הדברים הרציניים שלי ואת השטויות, וגם מגיבה. זותומרת שאני לא מדברת עם עצמי. אני בת 38 וחצי. ואיך היית מגדירה את עצמך? מי את? מי זו דורין?