שבוע של אור לכולנו :)

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

14/08/2005 | 09:07 | מאת:

בוקר אור יקרות שלי מה שלומכן, איך עבר לו סופשבוע ? עלי עוברים ימים לא קלים במיוחד... ימים של מחשבות והרהורים מבלי להבין מאין הם מגיעים ובעיקר מדוע. ייתכן כי זה בגלל תשעת הימים... לא יודעת, אם כי אני לא בדיוק שומרת מצוות. אומרים שזה משהו באוויר... :) היום אני לבד, מעין שלי אצל סבתא שלה חוגגת ועושה חיים. אני מתכוונת להקדיש את היום הזה לעצמי. למדיטציות ורגיעה והבנה פנימית. ביום רביעי הקרוב יעלי ואני חוברות יחד לפעילות משותפת ואני מבקשת להזמין את כולכן. במהלך היום יעלי תעלה את הפרטים המדויקים ואני מאוד אשמח לראות אתכן. שיהא לכולנו שבוע מאושר במיוחד אסנת :)

14/08/2005 | 11:06 | מאת: שירה

שבוע טוב יקירתי מזדהה עם הימים הלא קלים שעוברים עליך, מהסיבות האישיות שלי. היום אני בחופש מהעבודה, חשבתי להספיק כל מני סידורים שלא מוצאים עבורם את הזמן במשך השבוע. הרכב שלי (שוב) במוסך, התברר לי שהתיקון עומד לעלות 1800 שקלים, קיבלתי את הבשורה הזו כבשורת איוב ממש. במשך סופהשבוע הייתי עסוקה כל הזמן בניסיונות לעשות חישובים כדי לראות איך אוכל לארגן את הסכום הזה ולהמשיך לנשום בכל זאת... הבוקר התעוררתי מהשינה עם שיחת טלפון מפתיעה ומרגיזה במיוחד. מבלי להיכנס לפרטים, מישהו מהעבר הפרטי שלי, מישהו שהיה יקר מאוד ללבי, הוכיח לי שוב כמה קטנוניים ורעים יכולים אנשים להיות. מנסה לפגוע בי למרות שכבר אין בינינו קשר היום, ולא היה קשר כבר למעלה משנתיים. לא מסוגלת להבין את זה. לא מסוגלת להבין איך אנשים בוחרים להחזיק בעקשנות בכעס, מזינים אותו ומאכילים אותו כדי שימשיך ויגדל, גם לאחר שנתיים ארוכות. קיוויתי שהוא כבר במקום אחר, שלם יותר וסולח יותר, אבל הסתבר לי הבוקר שטעיתי לחלוטין. ומהמקום הכועס והנוטר טינה שלו, הוא עדיין מנסה לפגוע ככל יכולתו. הוא לא מצליח לפגוע כפי שהתכוון (כי אני לא מתכוונת לאפשר לו) אבל עצם הניסיון שלו פוגע בי מאוד. פוצע לי את הלב. להתעורר בבכי זו לא הדרך המועדפת עליי בעולם... ובכל זאת כך התחיל הבוקר שלי. מקווה להמשך מוצלח יותר. שיהיה שבוע רגוע לכולנו שירה

14/08/2005 | 11:24 | מאת: אביבית

שירה היקרה, אל תקחי ללב, תמיד יש אנשים שאוהבים "לעורר" אצלינו משהו גם עם עברו מס' שנים. אבל... זה רק בגלל שלהם בחייהם הפרטים לא הכי טוב, לכן הם מוצאים את הזמן להזיק לנו, ולדקדק ברגשותינו גם אם אנחנו חושבים שהם "רדומים". המשיכי הלאה, את בחורה מדהימה, חכמה ובלי להכיר אותך, אני יודעת שיש בך המון, לפי כל עצותייך שתמיד קולעות למטרה הנכונה. תהני ממה שיש ויש בך המון טוב. שיהא לך יום קסום ונפלא. אביבית.

15/08/2005 | 09:12 | מאת:

מה שלומך הבוקר ? אתמול קראתי את הודעתך ורציתי להגיב אך מהמקום הכל כך אישי ועמוק שהייתי בו לא יכולתי. התחלתי ומחקתי מספר פעמים ובסוף בחרתי שלא להגיב ולו על מנת שלא לכתוב שטויות ומכאן לבלבל חלילה. הדחף הראשוני שלי היה לאמר לך - סלחי לו, שחררי אותו. אבל קראתי שוב את הודעתך והבנתי כי בעצם כבר עשית זאת. אח"כ חשבתי להציע לך לנהוג בו כאל ילד קטן... אבל גם מכאן חזרתי בי ולו בגלל שילדים קטנים - וזו הגדולה - לא מושכים עמם כעס לאורך זמן ובטח לא לאורך שנתיים. האם את יודעת מה גרם לו פתאום להתקשר לאחר שנתיים ולנהוג כך ? מאין זה נובע ?