מעגל נשים ספונטני

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

10/08/2005 | 09:36 | מאת:

בוקר של אור לכולנו אתמול בת דודי חגגה יומולדת והגיעה אלי עם ילדיה. הפתעתי אותה בכך שהזמנתי את גיסתה ואמה ובעלי היקר טרח והכין לכולנו ארוחת ערב מפנקת. ישבנו בחצר המשרד שלי הנראית כזולה נוחה ונינוחה במיוחד והיה הכי נפלא בעולם. ופתאום מי מאיתנו זרקה מילה מסוימת על העבר. מילה שקשורה בעבר וכמו הציתה אש. אך זו היתה אש מחממת ומבורכת, לא שורפת אף על פי ששוחחנו על כאב רב מן העבר - יחסי אמהות ובנות. למרות הנושא הטעון עד מאוד הבנות הרגישו נפלא - בת דודי ואמה בעיקר ואני חשתי הכי נפלא שבעולם מכך. כשהן יצאו מביתי הן הודו לי וביקשו לעשות זאת שוב. ואז חשבתי לי עד כמה זה נפלא... מעגל נשים. ישבנו כולנו ביחד ומתוך הדיון של בת דודי עם אמה יצאו גם יחסים שלי עם אמי, יחסי הגיסה עם אמא שלה ועוד... וחשבתי לי, מה דעתכן על מפגש מעגל נשים ספונטני שלנו ? שירה, יעל, JOLE, רותי, יעלי, נוני, וכמובן גם הבנות שבוחרות לבקר כאן מדי פעם (או רק קוראות את המעגל). שיהא לכולנו יום מאושר אסנת :)

10/08/2005 | 21:46 | מאת: שירה

לילה טוב יקירה צר לי שהייתי דוממת היום. יום לא קל מכל מיני סיבות (אנסה להרחיב מחר). לגבי ההצעה להרחיב את הוירטואלי אל המציאותי - אני כמובן בעד. מקווה ללילה שקט ומלא בשינה בריאה וטובה שירה

11/08/2005 | 09:51 | מאת:

שמחה שאת בעד ומקווה כי אכן הלילה היה שקט ובעל שניה רציפה בריאה וטובה.

10/08/2005 | 23:46 | מאת: יעלי

אחרי כמה ימים לא קלים שעברו עלי, בניסיון להשתחרר מתחת לבוהנו של השטן הפרטי שלי, שמקרה המסויים הזה היה הפחד מיום השנה לפטירתו של אבי, יום קשה לי במיוחד, אני שוב פה. מעגל נשים נשמע לי נפלא והמעבר למציאות נשמע נפלא כפליים. אני באה. יעל

11/08/2005 | 09:53 | מאת:

יום השנה לפטירת האב. מכירה כל כך את הכאב, הגעגוע, הזיכרון... אבל למה פחד ? שמחה שתבואי למעגל שלנו - נקבע תאריך בקרוב מאוד. אני חושבת שהמעבר למציאות יעשה לנו את הכי טוב שרק אפשר. אנחנו כאן בשבילך מתוקה כל הזמן אסנת.

11/08/2005 | 15:28 | מאת: JOLE