"מונולוגים מהואגינה"

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

24/07/2005 | 09:13 | מאת: שירה

בוקר אור בנות כפי שסיפרתי פה אתמול, אמש הייתי בהצגה שאת שמה ניתן לקרוא בכותרת של הודעה זו. ההצגה היא של "הבימה", ומככבות בה 3 שחקניות מ-ע-ו-ל-ו-ת ומשובחות. אני עדיין תחת הרושם האדיר שהיא השאירה אצלי, כך שקשה לי לסכם עבורכן את הערב, אבל הרגשתי צורך לכתוב על מנת להגיד לכולכן שזו הצגה *חובה* לכל אישה, בכל גיל. כן, גם גברים יוכלו ליהנות כנראה, אבל אין לי ספק שנשים תתחברנה אל הנושאים המדוברים בהרבה יותר רמות ורבדים מאשר גברים. צחקתי כמו שמזמן לא צחקתי, ויחד עם זאת חלק גדול מהנושאים בהם נגעו השחקניות היו לגמרי לא משעשעים אלא רציניים וכבדים - גם אם הוגשו אל הקהל באופן הומוריסטי. הלכתי הביתה עם ראש מלא במחשבות אודות מהי נשיות, מהי מיניות וכמה מורכבות הנשים באופן כללי לעומת המין השני... גם הבוקר התעוררתי עם המחשבות האלה, ואני לוקחת אותן אתי הלאה. אני אוהבת הצגות/סרטים שגורמים לי לחשוב, שבעצם לא נגמרים כאשר המסך יורד אלא ממשיכים בתוכי, עם הרהורים והתלבטויות ומה לא... בקיצור חברות - מומלץ בחום רב. קחו חברה טובה, אחות, אמא או כל אישה קרובה אליכן - ויאללה ליהנות. יום נפלא שירה

24/07/2005 | 09:35 | מאת: נוע?ה'לה

תודה רבה שירה על התיאור וההמלצה...! ואיך אני ש-מ-ח-ה שנ?י?ינ?יית.

24/07/2005 | 10:19 | מאת:

במסגרת המנוי שלי ב"הבימה" רציתי ללכת להצגה הזו ועכשיו, אין ספק שאני אלך. תודה על ההמלצה. ואם עסקינן בהמלצות אז... "הקומיקאים" ! הצגה מדהימה מדהימה מדהימה. כתיבה חזקה של ניל סיימון ביצוע מרהיב ומצחיק עד דמעות של מושונוב ובראבא זו הצגה כל כך מצחיקה שחבל שהתאפרתי... הדמעות :) מומלץ בחום רב עד מאוד.

24/07/2005 | 10:25 | מאת: שירה

את הביטוי "אמרתי לך" אני מנסה לשמור רק לדברים טובים :-) זוכרת שאמרתי לך שצחקתי עד דמעות בהצגה הזאת...? הדינמיקה בין מוני ובראבא, גם אחרי כמה עשורים של עבודה משותפת - מדהימה בעיניי. רואים את האהבה האמיתית בין השניים, וכנראה שזה מה שעובר כל-כך יפה אל הקהל (חוץ מהכישרון המופלא של שניהם). שמחה שאהבת !!