דחוףףף בבקשה תענה לי על השאללהלהה ( בקשר לורידים)

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

23/07/2005 | 23:04 | מאת: דנה

אני ילדה קטנה (14) יש לי בעיה אני ילדה שמפריע לה כל דבר .. מפריע לי הורידים ברגלים. .. וגם בכף הרגל זה לא בעייה רצינית... אין לי הרבה אבל היתי רוצה לדעת עם אפשר לטפל בזה ? ואם אני אטפל בבזה זה יוכל להעלם? ועם יש טיפול זריז כמו זריקה שיכולה למנוע שיצא לי ורידים

24/07/2005 | 08:57 | מאת:

בוקר אור דנה המעגל שלנו אינו מעגל מקצועי ובוודאי שלא רפואי באתר ישנם פורומים אותם מנהלים רופאים מקצועיים - אני מציעה לך לפנות בשאלה זו אל אחד מהם. בהצלחה