פרגון הדדי

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

23/07/2005 | 06:22 | מאת: רויטל

שלום, אני חדשה בפורום וברצוני להעלות שאלה סמוכה ובטוחה שהיא מעניינת את כולנו ואני חושבת שהינה חשובה להתפתחות האחווה והרעות בין המין האנושי. האם אתם חושבים שיש פרגון הדדי האחד כלפי זולתו? האם יש פרגון הדדי אישה לאישה? או האם יש פרגון הדדי גבר לגבר? היכן הדבר ביותר פוגע? בנשים, בגברים או בשני המינים? ובנוסף, האם יש איפה ואיפה בין גברים לנשים במקומות עבודה? האם גברים מפרגנים לנשים? אשמח באם תענו לי, אני מעוניינת בחוות דעת שונות על מנת לאשש או להפריח את דעותיי. יום נעים לכולם.

23/07/2005 | 10:33 | מאת:

בוקר אור רויטל וברוכה הבאה למעגל שלנו :) שאלת שאלה יפה ומעניינת ואני מבקשת להשיב בשאלה - מהו פרגון ? למה את קוראת למעשה פרגון?