מה עשיתן למען עצמכן היום ?

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

19/06/2005 | 15:25 | מאת:

במסע הרוחני שלי למדתי, שאני צריכה להעניק גם לעצמי. אני מוצאת עצמי מעניקה מעל ומעבר בעבודתי ובנוסף לבתי ובעלי היקרים לי מכל וכמובן לחברים, חברות ועוד... ואז מה ? שכחתי את עצמי ! פתאום גיליתי ששכחתי את אסנת שם בצד... אני כל הזמן רק נותנת לאחרים אבל לעצמי שום כלום. היום קמתי לאחר חמש שעות שינה בלבד. קמתי עייפה כל כך. היה לי סופשבוע עמוס בעבודה. מבורך אך מעייף. אתמול בדרך הביתה חשבתי לעצמי שמגיע לי יום חופש היום. מה יש ? כל הסופשבוע עבדתי אז יום ראשון יהא יום חופש. אבל אח"כ נזכרתי שיש לי הכנות רבות לקראת העבודה של השבוע ובכלל יום ראשון הוא יום כזה עמוס אצלי. אז לא. בשבע וחצי בבוקר מעין בתי הלכה לבי"ס ואני נכנסתי למשרד שלי. לא הספקתי לעבוד חצי שעה ו... העכבר של המחשב מת ! לא הענקתי לעצמי ? היקום העניק לי בחזרה. התלבטתי ארוכות ביני לבין עצמי מה לעשות... האם לקחת באמת יום של חופש ולפנק את עצמי או לעשות... לא חסר לי מה לעשות. בסוף בחרתי. אני ! שמתי את עצמי במקום הראשון מזה זמן רב. אז יצאתי לקניון הגדול בפ"ת והסתובבתי לי שם. חיפשתי בגדים וכמובן לא מצאתי נכנסתי ל"סבון של פעם" ופינקתי את עצמי בגדול ! חזרתי הביתה מאושרת ועם החלטה נוספת - יום שישי הקרוב אני לא עובדת. מזה חודשיים יש בידי שובר מתנה שקיבלתי מחברה - לילה בבית מלון לי ולנסיך שלי. אבל... עבודה, עבודה, עבודה. אין זמן. אז יום חמישי עובדת, מוצ"ש עובדת ושישבת אני בבית מלון ! סגרתי את יום שישי ביומן שלי. זהו. החלטתי. אין חרטות :) ומה אתן עשיתן למענכן היום ?

19/06/2005 | 16:23 | מאת: נוע?ה

כל הכבוד ליקום...! וכל הכבוד להחלטות החדשות בקשר לרישום ביומן, ליישום המהיר. מה-זה למופת. מה קנית ב"סבון של פעם"? (זו חנות של סבונים וכאלה?) מעניין. גם אני הייתי היום בעד עצמי. לא דברים גדולים. להתקשר ולקבוע תור לרופאה, משהו שמרחתי אותו בלי סוף. ואם כבר אצא מחר מהבית, אני יודעת שאעשה לעצמי בדרך עוד כמה דברים טובים שאני עוד לא יודעת... כאלה שיצוצו לי "פתאום". אבל אלה תמיד דברים ש"דגרתי" עליהם מזמן בתת-מודע. והיום לא הלחצתי את עצמי ב"צריך" וב"צריכה". היום עשיתי כי ככה החלטתי, רוצה, חושבת ומרגישה. בעיקר מרגישה.

19/06/2005 | 21:03 | מאת: אילנית

היי, אתמול בשעות הערב חשבתי ביני לבין עצמי, מה יעשה לי טוב ואיך אתחיל שבוע חדש? והחלטתי שהגיע הזמן לחזור לחדר כושר, כמו שנאמר " נפש בריאה בגוף בריא " אז הכנתי לי בגדים יפים, מגבת ואוזניות והכנסתי לתיק. בבוקר כשיצאתי מהבית נזכרתי באוטו ששכחתי לקחת קליפס או גומיה לשיער כדי שיהיה יותר נוח באימון, חייכתי והמשכתי בדרכי לעבודה. בעבודה היה לי יום מקסים, שבניגוד לימי ראשון לא היה מעייף במיוחד. בארוחת צהריים סיפרתי לבנות שגמלה בנפשי החלטה לרדת לחדר כושר עם סיום העבודה, הבנות קרצו לי ואיחלו בהצלחה.... סיימתי לעבוד בשעה 18:00, ירדתי לחניון, והתנעתי את הרכב לכיוון.... הבית. אמרתי לעצמי, מחר יש עוד יום. את התיק השארתי ברכב על כל מקרה... אילנית

20/06/2005 | 09:40 | מאת: נוע?ה

עכשיו אני יושבת עם גבינה לבנה על הפנים... מחברת אותה עם ההורדה במשקל. נשארה במקרר גבינה לבנה מעודנת, שהחלטתי שלעת עתה היא לא נכנסת לתפריט. שמתי כמה כפיות בקערית, ערבבתי עם מלח גס ומרחתי על הפנים. כשהיא תתייבש אשפשף איתה את התאים המתים, זתומרת פילינג. פילינג זה נורא חשוב... הוא נותן לעור הפנים חיו?ת וזוהר. (קלף המוות בטארוט...)

20/06/2005 | 09:44 | מאת: נוע?ה

שאיזה כיף זה הפאצ'ה מאצ'ה הזה.