עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...?

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

21/07/2005 | 20:15 | מאת: גיל

תודה על ההתייחסות של כ-ו-ל-כ-ן (אסנת , נועה וג'ול) (אכן בעיות גישה לאינטרנט הן שמנעו ממני להכנס לפורום) נתתן לי הרבה חומר למחשבה. חבל נועה שזו גישתך, אבל אני מקבלת אותה בהבנה. (למרות שלא היה לי הרושם שנכנסתי ל"מעגל סגור") אין בכוונתי להוות גורם לדיון מסוג זה שהתפתח פה. ולך אסנת - אני מניחה שאמשיך לקרוא את מה שאת כותבת (כאשר תהיה לי גישה למחשב כמובן), אני נהנית מאוד לקרוא אותך. בהצלחה לכולן.

21/07/2005 | 20:17 | מאת: גיל

אופס. לא כתבתי במקום הנכון.

21/07/2005 | 21:11 | מאת: נוע?ה'לה

הדברים שלי בהחלט לא היו מכוונים אליך אישית, ואני מתנצלת אם פגעתי בך אישית. ולא, זה לא מקום "סגור", ויחד עם זה, זה גם לא מקום של "חייבים לענות" ובכל מחיר. מי שרוצה, עונה. יש דברים שנאמרים במסגרת המקום בין המשתתפים הקבועים ולידיעתם. יש אצלנו גם דינמיקה פנימית, והדברים שלי היו אחד מהדברים האלה. אני משקיעה המון בכל תגובה שלי, וגם אם זה לא נעשה במאמץ, זה העניין והבחירה שלי איפה להשקיע ואיפה להגיב. המחשבה הזו עלתה במוחי רק לאחר שלא ראיתי אותך חוזרת, וכיון שזה ממש לא היה ברור שתחזרי, וכיון שאני כבר למודת נסיון, אני יודעת שמבחינת ההחלטה שלי זו החלטה נכונה. ואני מבטיחה לך שאם או כשתהיי במקום יותר מפעם אחת וכבר אכיר אותך, ואוכל לסמוך ולבטוח בך, אגיב לך ללא כל היסוס כשתהיה לי תשובה עבורך וכשיהיה לי מה להגיד לך. אגב, למרות הפגיעה, זו לא סיבה לכתוב את שמי לא נכון. וזה לא רק משום שעניתי לך תשובה רצינית ועמוקה, אלא בעיקר מפני שכותבים אותו כמו שהוא כתוב, נוע?ה'לה. ותודה לך...

22/07/2005 | 09:55 | מאת:

אני אשמח מאוד אם תצרפי למעגל שלנו, שהוא הרבה אבל בטח לא מעגל סגור. לכל אחד יש את הראיה והגישה שלו ולמדתי בחיי, כי יש מקום לקבל כל אחד כמות שהוא או כפי שכתבה יפה JOLE, שלפעמים היא פשוט לא מגיבה, כי היא חשבה שלא נכון לה להגיב. שיהא לך סופשבוע מאושר אסנת :)