רוצה להיות אשה אמיתית

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

20/07/2005 | 22:38 | מאת: גל

שלום! אני בת 18 וביחס לשאר החברות שלי יש לי הרבה פחות ניסיון במין ובכלל בחברה. אין לי ביטחון כל כך וזה נובע הרבה מחוסר ידיעה. אני בן אדם שלא נפתח כל כך בקלות בפני אנשים וגם לא סומכת על רובם. קשה לי מאוד לראות את עצמי מתאהבת באמת במישהו, ועוד יותר קשה לי להאמין שמישהו יתאהב באחת משעממת וחסרת ניסיון כמוני. בגלל זה אני חוששת להישאר לבד ולא להתנסות בדברים שמעולם לא התנסיתי. אני עדיין בתולה אך היה לי סיכוי כן לשכב עם מישהו וזה כמעט קרה, הבעיה שבהשוואה אליו לי כמעט אין ניסיון, אני מנשקת גרוע, ואין לי מושג מה לעשות, בגלל זה עצרתי את זה לפני שזה יגיע רחוק. האמת אין לי מושג מה לעשות, אני מיואשת מזה שלעולם לא אוכל להרגיש חופשיה ולזרום כי אני כן רוצה להתנסות במין אבל ממי אני אלמד? וחוץ מזה יש לי פחד להיכנס להיריון. מה לעשות?

21/07/2005 | 08:59 | מאת:

בוקר אור גל לדעתי מומלץ לך להיכנס לפורום "מיניות האישה", הוא מתאים לך הרבה יותר מאשר המעגל שלנו ולו מן ההיבט המקצועי. לאחר שתקבלי שם תשובות מקצועיות תוכלי בשמחה לחזור אלינו לתמיכה ושיתוף במהלך השינוי. בהצלחה !