החברה הטובה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

19/07/2005 | 11:59 | מאת: אורלי

אסנת יקרה, שמחה כל כך להצטרף לדיון בנושא. חברות בעיני נמדדת בנתינה ובאי לקיחה. אתה נותן כי אתה רוצה לשמח ראשית את הצד השני ואתה מאושר משמחתו ומאושרו של מי שהענקת לו. הדברים הם לא חומריים כלל. חיוך, מילה טובה,פירגון מעצימים אותך ואת הקשר הקיים. אני מאמינה כי הזמן הוא מדד לחברות אך יחד עם זאת ישנם קשרים המתפתחים ונרקמים במהירות ולפתע את חשה שהיא היא החברה הטובה. אותה אחת שאפשר לשתף אותה בכל, להתלבט, להביע, להרגיש,לשמוע ולקבל ובעיקר היכולת שלה להכיל ולקבל. אמפטיות היא שם המשחק ב ה' הידיעה. אורלי

19/07/2005 | 13:20 | מאת:

חיבוק ונשיקה לכבוד הצטרפותך למעגל המיוחד שלנו - אשמח עד מאוד אם תישארי עמנו כאן. אני יודעת בוודאות שתוכלי להעצים ולהעשיר את המעגל שלנו. את כותבת כי החברות נמדדת בנתינה אך באי לקיחה. למה כוונתך באי לקיחה ?

19/07/2005 | 14:04 | מאת: אורלי

אסנת חברה יקרה, תודה על קבלת הפנים... כמה כייף!! כוונתי ללמידה על עצמך ליכולת להבין כי אם אתה מעניק לזולת הרי אתה אדם מאושר. אינך צריך לקבל כדי להרגיש מלא, בטוח ורגוע. עוצמתך הפנימית היא בידיעה כי גרמת אושר לצד השני. אם ירצה -יקבל לא ירצה-לא יקבל אך אתה עצמך לא מניע את החברות בשאלה של רווח והפסד. אם נתתי אזי אני ראוי גם לקחת.. ממש לא כלל וכלל לא. איזה נושא נפלא לדיון. אורלי