תעלומה משעשעת

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

17/07/2005 | 18:07 | מאת: שירה

האם שמתן לב שיש כאן בפורום מישהי שממשיכה וטוענת שהפורום מעניין אותה כקליפת השום (או לחילופין כשלג דאשתקד) ובכל זאת - ראו זה פלא - כמות ההודעות שהיא ממשיכה ושולחת מכפילה ואף משלשת בכמותה את ההודעות שנשלחות מכל אחת אחרת...? אכן תעלומה. בין הפותרות נכונה תוגרל קליפת שום. בנות יקרות, לקח לי שעה וחצי (!) להגיע ברכבת הביתה, כאשר מדובר בנסיעה של 20 דקות בדרך-כלל. סיוט של ממש. איזה כיף להיות בבית !!! המקלחת קוראת בשמי, שי----רה, שי-ר-ה.... אז אני הולכת אליה. המשך ערב טוב לכולן

17/07/2005 | 18:52 | מאת: יונית

את לא מהמרכז? את נראית "אינית כזאת", ובדרך כלל מי ש"אין" הוא ממרכז הארץ, צפון ת"א, ת"א - מרכז, את יודעת... "סטייליסטים"... לא משנה, גם אם לאו, נקבל אותך בשמחה כי אנחנו אוהבות אותך, אך אני מציעה לך לעבור לגור בת"א או במרכזה או בצפון ת"א, יותר מעניין - יותר סלבס, אך גם יותר רוע. כן כן, במרכז הארץ יש יותר רוע... .. אה, שכחתי הרוע הגיע גם למקומות אחרים שצריך להגיע אליהם ברכבת ובנוסף הגיע לפורום הזה. אז ראי כתבתי בטלה ומבוטלת!