כאן נמחקו שלוש הודעות

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

17/07/2005 | 14:11 | מאת:

כביכול של שלוש בנות שונות. כל ההודעות היו נאצה ותו לא כלפי נועה'לה המקסימה שלנו. חבל שאותה בחורה לא חושבת קצת מעבר ומנסה להבין שיש אדם עם רגשות מעבר למסך... אבל שוין. בשביל זה יש לי את כלי המחיקה. נועה'לה יקירתי המיוחדת אני יודעת שאת נגד מחיקת הודעות אבל כאן זה היה כל כך מכוער וטפשי (אני לא אומר ילדותי כי זו העלבה לילדים) ובחרתי ברשותך למחוק.

17/07/2005 | 17:58 | מאת: ***

אני מציעה שתמחקי את כל ההודעות בכלל, למה רק שלוש הודעות, הרי הפורום הזה לא מעניין איש מלבד אותך את נועה ושירה. אה... ושכחתי את ניצה.... (אבל ניצה היא נשמה טובה, מה לעשות שהיא נגררת)? ניצה, אחרי הכל היא נשמה באמת באמת טובה. מכל הלב אני אומרת. ואת יכולה למחוק גם את זה, זה ממש מעניין אותי כקליפת השום. ואם את חושבת שהפורום בצורה כזאת ימשך - זה מבחינתי חלומות באספמיה וחזון אחרית הימים שלעולם לא יתגשם.