סופשבוע שלי - יום חמישי

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

17/07/2005 | 11:38 | מאת:

אז מה היה לנו שם ? ביום חמישי בעלי ואני יצאנו להצגה. סיפרתי לכן שיש לנו מנוי ב"הבימה". התקשרה אלי נציגת מכירות עם דיל מצוין ומיד קניתי ולו בגלל שבעלי ואני כל כך עובדים וכל כך עסוקים שאין לנו פנאי לזמן איכות לעצמנו. כל פנאי שיש לנו מוקדש למעשה לילדה. החלטנו שאם יהיה לנו מנוי, נשלם מראש אז בעצם נהיה חייבים... :) אז לפני מס' חודשים רכשנו מנוי של שמונה הצגות זוגיות. ביום חמישי ראינו את ההצגה השניה "מבקר המדינה". קומדיה פוליטית. קומדיה ? אכן מצחיק וצחקתי אבל אם חושבים על כך מעבר ולאחר מכן אז בעצם לא רוצים לצחוק אלא לבכות. לבכות שכך נראית המדינה שלנו. ההצגה מומלצת בחום רב. היא חכמה, מעניינת ומצחיקה אך מעבר לכך נותנת לנו למעשה ראיה למעבר, להסתכל על עצמנו ולהבין, שכך למעשה אנחנו נראים. כך למעשה נראית המדינה שלנו - שחיתות אחת גדולה. אחרי ההצגה חשבנו לעצמנו, שאם כבר אז כבר... אמנם מאוחר ואנחנו עייפים מאוד אבל גם רעבים אז הנה יופי של דרך להמשיך ולנסות לבלות. כמי שגרה בישוב קטן כבר שבע שנים אני כל פעם נדהמת מהדינמיקה שיש בתל אביב בשעות הלילה. מרגישה כמו ילדה מהכפר המבקרת בעיר הגדולה. מה אומר לכן ? העיר עמוסה עד אפס מקום. לכל מקום שהלכנו לא היה מקום אפילו להכניס גפרור. בסופו של דבר כבר החלטנו לוותר... אחרי חיפוש של 5 מקומות די. זה כבר מעצבן ועם כל הכבוד לרעב ולרצון לבלות ביחד העייפות הכניעה. קינחנו ב"נאפיס" בראשון לציון. בילוי זה לא אבל אוכל זה כן. היה נחמד וטעים וחזרנו לבית של אמא שלי שם מעין חיכתה לנו בציפיה ליום המחרת. מה היה ביום המחרת ? על כך בהודעה הבאה :)

17/07/2005 | 11:41 | מאת:

את רוב הבוקר של יום שישי בילינו במספרה עבור מעין - שיפצורים. אני לא אלאה אתכן בכל מה שקרה שם אבל אומר שאנחנו מאוד מאוד מאוד מרוצים מהתוצאה ולבסוף יצא הפסדנו ברווח לא מבוטל. אני מרגישה טוב עכשיו. מאוד טוב ובעיקר בגללה, בגלל הבת הקטנה שלי שעושה לי בית ספר שחבל על הזמן. הילדה הקטנה שלי עוד לא בת שבע וכבר אני לומדת ממנה פרופורציות בחיים... משהו. מפתיע אותי כל פעם מחדש. בערב עבדתי. מסיבת רווקות בחיפה. בעלי המקסים לקח אותי לשם במיוחד, לא רצה שאנהג לבדי שעתיים לכל כיוון. אני מודה לו על כך מכל הלב... מה אומר לכן רחובות וחיפה אכן רחוקות זו מזו. מזל שיש לי אותו :)

17/07/2005 | 11:45 | מאת:

מעין נשארה אצל אמא שלי. היא הכי אוהבת בעולם להיות אצל אמא שלי וזו שמחה על כך הרבה יותר אפילו ממנה. בשבת בעלי ואני נסענו קצת לבילו סנטר. לחפש לי ולו בגדים. אז הוא מצא. אני כרגיל לא מצאתי. בן דודי מתחתן ביום רביעי הקרוב ולי כרגיל אין שם כלום מה ללבוש. בעלי כל הזמן צוחק עלי ואומר שהבגדים שאני לובשת לעבודה שלי מכבדים כל אירוע ואילו אני מנסה להסביר לו שמדובר ב"בגדי עבודה" ואין לערבב שמחה בששון :) בקיצור לא מצאתי כלום. נראה, אולי היום אני אמצא משהו - מי רוצה לבוא איתי לסיבוב קניות מתיש ? חחחחחחחחחחחחח אני באמת מתישה. מה שכן קניתי לעצמי חצאית. מיני. לבנה ! אני חצאית מיני לבנה ? אכן כן... הדיאטה שלי בהחלט מתחילה להראות את התוצאות. אפרופו דיאטה פינקתי את עצמי בערכה של דיסקים ל- DVD של פילאטיס. היום אני מתחילה עם ההתעמלות. מרגישה את הגוף שלי מאותת לי חזק - תשקיעי גם בי! מה עוד ? סופסוף קבעתי לעצמי תור לרופא משפחה. אני כבר מספר חודשים מרגישה מאוד לא טוב. הגוף שלי בוגד בי ואינו מתפקד כתמול שלשום. נרדמים לי כל מיני חלקים בידיים, אני מרגישה חולשה, פיק ברכיים. הרופא היקר והטוב שלי מרחובות ביקש ממני להחליף רופא ולו מפאת המרחק ביננו. המליץ לי על רופאה טובה וסופסוף קבעתי אליה תור. היום אחה"צ. אני מניחה שהיא תתן לי סדרת בדיקות מכאן ועד הודעה חדשה. יו... כמה שאני כותבת. נפסיק הא ?! יש לי עוד כל כך הרבה לכתוב, לשתף ובעיקר על מחשבות והרהורים מסופשבוע זה. אבל יותר מאוחר. עכשיו אני הולכת להתנסות לראשונה בפילאטיס !

17/07/2005 | 22:34 | מאת: אילנית

היי אסנת, קראתי על כל מעלליך בסופ"ש האחרון, אכן היה פורה ומהנה, אין ספק. מי יודע , אוליי אזמין אותך למסיבת רווקות שלי...? טוב, קודם נדאג לחתן :-)) יותר מכל אני שמחה בשבילכן שאתן מרוצות מהתוצאה של מעין!!! אז זהו, הפרק הזה סגור לעת עתה, ככל שהחשיבות לנושא תהיה נמוכה יותר כך זה יראה טבעי יותר ולא בר עניין. וחוץ מזה מדובר במעין המיוחדת והבוגרת, אז מי אמר שצריך לדאוג???? שיהיה רק טוב, אמן על כולם באהבה, אילנית