ל"ענת"

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

15/07/2005 | 19:19 | מאת: שירה

ענת. אני פותחת הודעה חדשה כי אין לי רצון לקלקל שירשור בנושא אחר שפתחה מישהי אחרת. קראתי את דברייך ונאלצתי לשפשף את עיניי בתדהמה ובזעזוע. בהתחלה בכלל לא הבנתי על מה את מדברת כשאת אומרת שהיה בינינו דין ודברים לפני יומיים. ביני ובינך ? ניסיתי להיזכר איזו ענת אני מכירה, ועם איזו ענת היה לי דין ודברים לפני יומיים ורק אחרי שניה "ירד האסימון" והבנתי שאת היא אותה ליאת/תותי/סופי/אלון/משה והשמות עוד רבים וארוכים, סלחי לי אם לא אמנה את כולם אך איבדתי את ידיי ורגליי בתוך הרשימה הארוכה הזו. אני נוהגת תמיד לפנות לבן שיחי בשמו אבל כאן אני קצת מבולבלת, כיצד עלי לקרוא לך בדיוק? ענת ? או שמא ליאת ? או שמא אלנה ? לצורך העניין אשאיר אותך חסרת שם אבל תגובתי נשארת אחת: אין לי, ולא יהיה לי לעולם, לעולמי עולמים, שום דיון עם אישה שטענה שאיימתי לרצוח אותה ושהיא שוקלת להגיש נגדי תלונה במשטרה (כאשר מיותר לציין שלא היו דברים מעולם). אני מצטערת שאני נאלצת להגיד את הדברים הללו, מצטערת מאוד שזה קורה דווקא בפורום של אסנת למדתי לאהוב ולהעריך מאז הכרתי אותה כאן לאחרונה, ומצטערת שבעתיים שאנחנו עדיין עוסקים כאן בפורום בנושא הכל-כך מיותר ומבחיל הזה. התנהגותך היתה מחפירה על פי כל קנה מידה ועל פי כל נורמות התנהגות חברתיות. העובדה שאת רושמת כעת הודעה ובה את מדברת על הגדלות שכרוכה בתהליך הסליחה והמחילה היא מגוחכת בעיניי, מצטערת. אני אחד האנשים היותר סלחניים שאני מכירה, למען האמת. אבל יש גבולות שלא חוצים אותם, יש קווים אדומים שאסור בתכלית האיסור לדרוס אותם, ואת דרסת אותם מבחינתי ברגל גסה ביותר. שאלת אותי מדוע אני מוחקת הודעות ממך בפורום מיניות האישה (??) ושוב, כמובן שאין לי מושג על מה את מדברת. מאז שהפורום נפתח מחדש אתמול, לא התקבלו שום ודעות מ"ענת" אבל יתכן ששוב שלחת הודעות בשמות אחרים וזה פרח מזכרונך. אני לא אכנס בפורום של אסנת להסברים על תהליך *** אישור הודעות *** בפורום אחר, זה לחלוטין לא לעניין לדעתי, אם את רוצה לקרוא על תהליך אישור ההודעות בפורום מיניות האישה את מוזמנת להיכנס לפורום המדובר ולקרוא כיצד זה מתבצע ובאיזה אופן. בשום מקרה מחיקת הודעות לא ראויות לא מתבצעת בגלל "חוסר פרגון" ועצם הרעיון ילדותי. חד משמעית, אני מיציתי וסיכמתי את הנושא מכל כיוון אפשרי, אין לי כוונות להוסיף וללעוס אותו עוד ועוד, וזה בוודאי לא הוגן לעשות זאת לאסנת. "ענת", "סופי", "תותי" ושות', אני מאחלת לך באמת שתצליחי למצוא את דרכך ושתביני שהחיים הם מערכת של הדדיות; מה שאת מעניקה הוא גם בסופו של דבר מה שאת מקבלת בחזרה. והזרעים שאת זורעת היום - יהוו את היבול שאת תקטפי מחר. בבקשה אל תוסיפי לפנות אלי בעניין זה.

15/07/2005 | 19:36 | מאת: ענת

כל הדברים שהזכרת שאמרתי עליך קרו ועוד איך, אינך דוברת אמת. דעי לך שאת מתנהגת בצורה פאטתית, הכל נובע מחוסר בטחון. את עפר ואפר כמו כל אדם. אני לא סופי ולא תותי ולא מי שהזכרת ולא נעליים. את בוחרת בפראנויה שלך, לכי לטיפול. אני השתמשתי בשני שמות ותו לו. וזכותי המלאה לשנות שם, איני חייבת להזדהות. איני אוסיף עוד עלייך כי את איני רוצה להביש את ריחך בפני אנשים. אל תחזרי אלי עם תשובה כי גם אם תחזרי לא אראה אותה, הואיל ולא אכנס לפורום הזה לעולם. כמו שלא נכנסתי עד לפני ארבעה ימים וזה לא היה חסר לי, גם כעת זה לא חסר לי. יש לי לימודים על הראש, אני נשואה ונמצאת במשרה מלאה, הפורום הזה לא לרוחי ולא לרמתי. שלום לך ואל תעני לי לו דבר ולא חצי דבר.

16/07/2005 | 12:39 | מאת: ענת

כל מה שנאמר בהודעה ששירה כתבה למעלה נעשה גם נעשה. שירה עשתה מעשים שלא יעשו ואני חושבת שהיא צריכה לעשות חשבון נפש עם עצמה. שיהיה לך יום נעים שירה.