עכשיו נודע לי...

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

15/07/2005 | 14:54 | מאת: נוע?ה'לה

ששירה שלנו, מנהלת את פורום מיניות האשה יחד עם ד"ר הופמן. יו-הו!!!! שירה ממוש, ככה, ולא סיפרת? טוב,טוב, בסדר, אני יודעת... את אוהבת מיסתורין... שום מיסתורין עם אף רגיש כמו שלי, שידע שהוא רוצה להיכנס לפורום, ולא הבין למה... עכשיו נכנסתי לשם ו-ה-ת-ע-ל-פ-ת-י. נהדרת אחת שאת. אגב, תהיה גם תמונה? למה שיש רק תמונה של הפרטנר שלך... &&&

15/07/2005 | 16:21 | מאת: שירה

תודה נועהל'ה..... (את מצליחה להביך אותי גם דרך שני מסכי מחשב, זה הישג מרשים כשלעצמו) :-) לא, לא תהיה תמונה. אחד הדברים הכי יפים בעיניי באינטרנט זה דווקא ה"אנונימיות" היחסית שהוא מאפשר. כל אחת רשאית לדמיין אותי איך שהיא רוצה... (והאמת שבפורום ההוא אני לא חושבת שזה כל-כך רלוונטי, העניין הרלוונטי יותר הן התשובות שאענה, ואין להן כל קשר לויזואליות שלי ממילא). שוב תודה !

15/07/2005 | 16:39 | מאת: נוע?ה'לה

של הבכה, וזה לא דיבורים. זה עניין של פירגון אמיתי. ואני מפרגנת לך את הכי טוב שבעולם, אחותי, בתפקיד החדש. בראבו למ?נהלת ולעבודה החדשה שתעשי.