עכשיו נודע לי...
דיון מתוך פורום צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
ששירה שלנו, מנהלת את פורום מיניות האשה יחד עם ד"ר הופמן. יו-הו!!!! שירה ממוש, ככה, ולא סיפרת? טוב,טוב, בסדר, אני יודעת... את אוהבת מיסתורין... שום מיסתורין עם אף רגיש כמו שלי, שידע שהוא רוצה להיכנס לפורום, ולא הבין למה... עכשיו נכנסתי לשם ו-ה-ת-ע-ל-פ-ת-י. נהדרת אחת שאת. אגב, תהיה גם תמונה? למה שיש רק תמונה של הפרטנר שלך... &&&
תודה נועהל'ה..... (את מצליחה להביך אותי גם דרך שני מסכי מחשב, זה הישג מרשים כשלעצמו) :-) לא, לא תהיה תמונה. אחד הדברים הכי יפים בעיניי באינטרנט זה דווקא ה"אנונימיות" היחסית שהוא מאפשר. כל אחת רשאית לדמיין אותי איך שהיא רוצה... (והאמת שבפורום ההוא אני לא חושבת שזה כל-כך רלוונטי, העניין הרלוונטי יותר הן התשובות שאענה, ואין להן כל קשר לויזואליות שלי ממילא). שוב תודה !
של הבכה, וזה לא דיבורים. זה עניין של פירגון אמיתי. ואני מפרגנת לך את הכי טוב שבעולם, אחותי, בתפקיד החדש. בראבו למ?נהלת ולעבודה החדשה שתעשי.