WHO'S THE WOMAN??

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

15/07/2005 | 11:21 | מאת: JOLE

תודה על העצות, שיחקתי אותה בגדול אתמול. תוך שעתיים וחצי כולל עריכת קניות- כי במקרר היה המון הד, הייתה אחלה ארוחה!! הכנתי דגים בתנור עם שום ולימון וסויה, בטטות בתנור עם תבלים קייג'ין, כרובית מאודה עם תבלינים, סלט ענק עם חסות שונות גרעינים (את הגבינה שמתי בצד- בריבועים כי לא הייתי בטוחה איך כל אחד אוהב את זה), עגבניות שרי בחומץ בלסמי ושמן זית, וירקות מוקפצים עם ריבועי טופו. חברה הכינה לי תוספת קינוא, (פעם ראשונה בחיים שלי שמעתי על זה, אבל קצר הצלחה כי מאד טעים והבנתי שגם מאד בריא). היה ממש כייף אמיתי, אוכל , יין, ואח"כ JAMING כי אחת האורחות שרה ובעלי מנגן ושר אז היה אחלה מוסיקה. הן הגיעו בשבע וחצי והלכו אחרי חצות, אז אני מניחה שגם הן נהנו :-) :-)

15/07/2005 | 11:29 | מאת: הארה

אני מה זה שמחה לשמוע שהכל הלך פיקס. אבל זה טוב שההרגשה שלי נכונה. את אשת חיל זה פרגון באמת ולא צביעות. את נשמעת לי אחללה של אישה ואני חושבת שאני יכולה ללמוד ממך הרבה. את חושבת שאפשר לקבוע איזו שעה לשיחת ועידה של כולן בפורום????? או לראות איך אפשר לצ'וטט ביחד?

15/07/2005 | 11:41 | מאת: שירה

כל הכבוד לך !! שמחה שהכל עבר בשלום, מקווה שטפחת לעצמך על השכם (צרפי טפיחה אחת ממני באותה הזדמנות) ועכשיו את באמת יכולה להתפנות לסופשבוע של רוגע ומנוחה. נשמע שהיה באמת מקסים, ושילוב של אוכל, מוסיקה טובה וחברים זה השילוב האולטימטיבי מבחינתי. שבת שלום :-)

15/07/2005 | 11:46 | מאת: JOLE

כן בהחלט טפחתי על השכם....וגם בעלי והאורחות חחחחחחחחחחחחחחחחח נכנסתי למטבח עם רוח של יצירה וידיעה שהכל הולך לתקתק כמו שצריך ויהיה מוכן בדיוק בזמן. וכמו שאומרת אסנת- מחשבה יוצרת מציאות. הן אמנם איחרו בחצי שעה אבל הכל היה מוכן בזמן והאיחור נתן לי את האפשרות לשבת לארוחה כשכל כלי הבישולים כבר רחוצים והשיש נקי.

15/07/2005 | 12:37 | מאת: נוע?ה'לה

לא הייתי מאמינה שזה אפשרי... את כל זה הספקת לעשות בזמן הזה? ועוד להיות עם כוח לאורחות, ובלי לחץ, אלא בדיוק ההיפך. מה אני אגיד חוצמזה שאני בהלם. כן, מצאתי מילה. וואו!!!!!!! חיבוקי גדול. @@@

15/07/2005 | 19:30 | מאת: JOLE

יש לי הרגשה שזה אחד הדברים שנולדתי לעשות. אוהבת , אוהבת, אוהבת, בכל שעה. אני מניחה שזו הסיבה שאני לא נלחצת ולא חשוב כמה אנשים מגיעים. היחס הוא אותו דבר בין אם שניים או עשרים. גם כשאני עורכת שולחן ואני היחידה שיושבת לאכול השולחן יהיה ערוך כמו שצריך, כי זה חשוב לי. ואני אגלה לך סוד- כשנעים לאכול, גם אם האוכל יצא "לא משהו" הטעם שלו משתדרג אוטומטית .:-) :-) ובנימה אופוטימית זו אני אגש לשולחן, היום אני מתארחת אצל החמים שלי. והריחות פה חבל"ז. חמותי הכינה את כל המאכלים האהובים עלי שבת שלום