אפשר לקבל הסבר?

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

15/07/2005 | 10:13 | מאת: רק הגעתי

כבר כמה ימים שאני מנסה להשתלב ומשהוא מעכב ומעכב שוב. קראתי את ההתכתבויות האחרונות ...ואני לא מבינה! יש כאן השתתפות פעילה מאד של מס' נשים אך יש כאן גם השתלטות לא נעימה ואגרסיביות ( כתובה יפה- אך לגמרי לא מקובלת). זהו פורום פתוח לנשים או פורום למוצאות חן, שפועלות לפי התנהגות מסויימת שמנסים להכתיב כאן? לא נעים!

15/07/2005 | 10:18 | מאת: ענת

בוקר טוב, הפורום הזה עושה קצת לא נעים בעקבות תגובות שמנסות קצת להיות שתלטניות. אין לי מושג מה ומי, או נגד או בעד, אבל העניין הוא שזה מעיק לקרוא את כל התגובות וכמו בתגובתה של שירה, צריך להעלות מידי פעם נושאים מעניינים ולדון עלייהם בכיף ולשמוע תגובות הדדיות שאינן שופטות לכף זכות. הפורום צריך להיות זורם ופתוח. בלי שום סעיפים או תנאים. זו דעתי בכל אופן. תודה, ענת.

15/07/2005 | 10:50 | מאת: והולכת לזמן מה

יש לי הרושם שמי שמוזמנת להצטרף צריכה להיות בעלת רמה מסויימת, כותבת בצורה מסויימת, שהנושאים שהיא מעלה צריכים להיות מעניינים את אותם נשים, היא צריכה להשתתף בתדירות מסויימת ולהגיב על כל נושא שעולה...נו באמת! זוהי תפיסה מוטעית...הרי לכל אחד יש מקום וכל אחד לפי סגנונו ולפי הקצב שמתאים לו. לא חייבים לענות על הכל וכולם , לא מתאים לא עונים. אבל לסתום פיות?

15/07/2005 | 12:22 | מאת: אילנית

מסכימה איתכן, זו הסיבה שהפסקתי להיות פעילה באופן קבוע. בהתחלה ניסיתי אך משהו משך אותי החוצא , לא יודעת להסביר מה.... למרות שיש כאן בנות איכותיות ואינטליגנטיות , חלקן מרגישות שהן עצמן מנהלות אותו ואסנת היא רק אורחת.... תחשבו על זה!!! באה מתוך אהבה, אילנית