ארוחת בריאות

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

14/07/2005 | 14:08 | מאת: הארה

לג'ול צהריים טובים אני מקווה שתצליחי לקרוא את זה לפני שהיא מגיעה כמובן שתצטרכי לעשות לה סלטים טובים וכמה שיותר. תעשי לה סלט בריאות שכולל מלפפונים, עגבניות חסה ותכניסי כמה אגוזי מלך חתוכים. זה עושה את הסלט עשיר כמו כן את יכולה להכין לה מסויה איזו ארוחה קלה ולשאול אותה מה היא רוצה לאכול זאת גם אפשרות. תעשי לה אורז טוב עם ירקות מאודים היא מאד תעריך את זה אני בטוחה. בהצלחה ניצוש

14/07/2005 | 14:11 | מאת: JOLE

בטלפון , אבל היא שוכחת לפעמים שכדי לקבל שיחות היא צריכה להדליק אותו :-) :-)