יש בשלניות?? הצילו@@@

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

14/07/2005 | 13:25 | מאת: JOLE

יש לי אורחות מחו"ל הערב. אוכלות אוכל בריאות. בלי קמח. ויש לי שעתיים בלבד להכין את הכל כולל אריכת השולחן :-) מה עושים????

14/07/2005 | 13:30 | מאת: שירה

יש 2 אתרים מצויינים למסעדות, האחד www.rest.co.il והשני www.2eat.co.il ובכל אחד מהם יש גם מתכונים. אני בטוחה שאם תיכנסי לשם ותערכי חיפוש קצר, תוכלי למצוא מתכונים. חוץ מזה, דבר שאני מאוד מאוד אוהבת לאכול (מכיל טופו, לא כולם אוהבים) זה תבשיל פשוט ביותר להכנה, של כל מני סוגים של ירקות, את יכולה גם להוסיף אטריות סיניות דקות או אטריות אורז. זה מאוד מהיר להכנה ויוצא ט-ע-ים

14/07/2005 | 13:36 | מאת: JOLE

לחפש ממש אין לי זמן אבל המוקפץ עם טופו- קניתי. תודההההההההה

14/07/2005 | 13:36 | מאת:

תמיד תמיד הסלט הזה קוצר הצלחה אצלי - חסה מסוגים שונים עלי בייבי פטריות טריות חתוכות עגבניות שרי פטרוזיליה נענע אורגנו בזיליקום לתבל במלח, פלפל שחור ולימון לפזר מעל קוביות גבינה - רצוי בולגרית לא לערבב ! לחמם במחבת קטן שמן זית בנדיבות להזהיב צנוברים וגרעיני חמניות לשפוך מעל הסלט ובעיקר מעל הגבינה. אחרי דקה או שתיים לערבב הכל. הריח והטעם - סוף !

14/07/2005 | 13:38 | מאת: JOLE

14/07/2005 | 13:45 | מאת: נוע?ה'לה

הזדמנות ללכת למסעדת בריאות, או סתם לצאת למסעדה. האורחות יזמינו מה שבא להן, בלי קמח.

14/07/2005 | 13:50 | מאת: JOLE

וגם אין כרגע תקציב לזה .:-)

14/07/2005 | 15:35 | מאת: JOLE