איזה עולם קטן וחמוד :)

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

14/07/2005 | 13:16 | מאת:

הבוקר שוחחתי עם רופא המשפחה שלי... למעשה הוא כבר לא הרופא שלי בפועל אבל אני מתה עליו והוא הכי מקסים ומקצועי ומדהים שרק אפשר. אז התקשרתי אליו הבוקר, להתייעץ איתו בנושא מסוים ומפה לשם הוא אומר לי איזה יופי הפורום מעגל שלך ! מה מסתבר? בשבוע הבא הוא מתחיל לנהל את פורום מיניות האישה. כאן בדוקטורס ! ד"ר רוברט הופמן הכי מקסים שיש. רופא מקצועי, מקסים, נחמד, איכותי, אין עליו בעולם. פורום מיניות האישה... כמה צחקתי הבוקר !

14/07/2005 | 13:23 | מאת: שירה

ותוכלו למצוא גם אותי שם.... :-)

14/07/2005 | 13:24 | מאת: שירה

רק תיקון קטן, הוא לא מתחיל בשבוע הבא, הוא התחיל הבוקר :-)

14/07/2005 | 13:25 | מאת:

את רוצה להרוג אותי לאט לאט ?

14/07/2005 | 13:31 | מאת: נוע?ה'לה

צריכים להתחיל לדאוג, או להתחיל לדאוג לעצמם להסבה מקצועית? איזה רעיון נפלא!!! ענק!!! איך אני אוהבת...! ודווקא משום שאני אוהבת בשר. האם הוא יהיה מעשי עוד בימי חיינו?