לנועל'ה המתוקה....

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

13/07/2005 | 08:19 | מאת: אביבית

אל תפגעי מאסנת - נוצר כאן בלאגן נוראי, אני בטוחה שהכל הסתדר, אני מרגישה דרך המילים, שאנחנו חשובות לך כמו שהפורום חשוב לכולנו. אני מאמינה בכל ליבי שהכל הסתדר לטובה כבר מהיום. יום קסום ונפלא עם אור ושלווה ואושר פנימי. אני אוהבת אותך בכל ליבי. אביבית&&&.

13/07/2005 | 08:45 | מאת: נוע?ה'לה

אני מצטערת על שאת הולכת לחטוף... אבל אני לא יכולה להתייחס אליך כל הזמן כאל ילדה קטנה. אני רוצה להתייחס אליך כאל בוגרת. את לא יכולה, אביבית, לרצות את כולם. זה לא יתכן שתיכנס לכאן מישהי, תשמיץ את שירה וגם אותי, ואת תגידי לי שאת אוהבת אותי, אבל תגידי לה שאת בעדה. זה פשוט לא עובד. וכן, אני אוהבת אותך, אפילו מאוד, אבל בבקשה, תלמדי משהו מהסיפור הזה. הוא לא הגיע אלינו סתם.