הי שוב ליאת...

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

12/07/2005 | 19:18 | מאת: אביבית

אני כאן בשבילך - תמיד מתי שרק את צריכה, אני לא מושפעת ולא הפכתי את עורי. (האמת אין לי מושג איך עושים זאת). בכל אופן מתי שתרצי בכל דעה/שאלה אשמח אם תשתפי, אני אוהבת את כל בנות הפורום מכל הלב. המשך יום קסום ונעים מול המזגן. אביבית. (:

12/07/2005 | 19:28 | מאת: ליאת

אני שמחה שאת ברת דעת ומבינה שמנסים להרגיז אותי, אך אותי לא קל להרגיז. אני הולכת עם דברים רחוק, לא על ידי טיפשות ולענות לאנשים, אלא בדרך בוגרת המגיעה ישירות אל המטרה. אני בת 30, לא איזו ילדה והבלאגן הזה יגמר מהר מאוד. בכל אופן שמחה שאת מעוניינת להתכתב כי את באמת לרוחי ולפי ההתבטאות שלך רואים שאת בחורה טובה מבית טוב. אני מבינה שחזרת מהעבודה. במה את עובדת? אם אפשר לשאול? אני כרגע לא עובדת. אני לומדת. עבדתי עד לפני 4 שנים בלשכת עורכי הדין וכרגע אני לומדת שנה ב' רפואה. זה קשה חבל על הזמן, המון חומר ללמוד, אזי בין לבין אני נכנסת לפורומים ומתכתבת, על מנת לנקות את הראש מהלימודים. זהו, מה עוד אספר על עצמי? למדתי פסיכולוגיה במשך שנה ועשיתי תפנית. האמת שכרגע אני רוצה להביא ילד לעולם וכל הסיפור שסיפרתי לך,,, קצת מקשה עם הלימודים...(אם את מבינה)...אז אולי אקח אתנחתא של מספר חודשים ואמשיך אחר-כך. בכל אופן, אם אהיה בהיריון ואביא ילד לעולם, יהיה לי קצת קשה גם ללמוד (הרי נותרו לי עוד 5 שנים) וגם להיות אמא במשרה מלאה. טוב... אני זורמת בינתיים... מה שיהיה יהיה. דרך אגב, היית במרינה בהרצליה. בזמן האחרון כל הזמן יוצא לנו להיות שם עם חברים, בטח את מכירה, יש שם המון בתי קפה ואנחנו יוצאים המון. ביום שישי האחרון חגגנו יום נישואין של שלוש שנים והיה כיף... זהו, ספרתי על עצמי... מקווה לשמוע ממך. נחמד לי לשוחח עם מישהי נחמדה כמוך ואני חושבת שנסתדר.