ליאת, נועלה ושירוש....

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

12/07/2005 | 19:11 | מאת: אביבית

בבקשה, דיי, קחו הכל בפרופורציה, תנסו קצת לפרגן, כולנו אוהבות את הפורום הנפלא והמיוחד הזה וחבל שדברים מגיעים לרמות כאלה, מי שלא רוצה להתכתב עם משהי ספציפית , יכולה להתעלם, לא צריך לקחת ללב שום דבר ובטח שלא, התכתבויות וירטואליות אנחנו כאן בשביל הפאן, ובשביל לעזור ולתמוך אחת בשניה, ואל תשכחו שיש לנו את אסנת, שמלווה אותנו לאורך כל הדרך. אני אוהבת אתכן בנות, מכל הלב, אני מרגישה מחוברת אליכן, ויכולה לשתף אתכן בחוויותי ובדעותי, וכמובן לעזור בכיף אם צריך. אנא בנות יקרות בבקשה - דיי בואו נמשיך בכיף ליצור אוירה חיובית ומוצלחת. שלכן באהבה גדולה, אביבית. :)

12/07/2005 | 19:31 | מאת: ליאת

את נשמה מתוקה וזן נדיר שאין כמוך. הלוואי והרבה בנות היו כמוך. דעי לך, שיהיה לנו כיף להתכתב ואפילו להכיר... אם אני זוכרת אנחנו באותו הסטטוס... אני מעריכה מכל הלב את האופי שלך והשכל שלך ומחכה לשמוע ממך. את בחורה לעניין ואחת הבחורות הנחמדות לשוחח עימן. אוהבת אותך ומקווה שנכיר יותר לעומק ונתכתב - ליאת Have a nice day