נועל'ה אין לי מושג מה קורה כאן עם ליאת....

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

12/07/2005 | 17:12 | מאת: אביבית

אגב... מזמן שלא הגבנו אחת לשניה, אני מתגעגעת אלייך. מה קורה כאן בפורום על מה המהומה? אין לי מושג מה מדובר ומה קורה עם ליאת? למה יש אנטיגוניזם אשמח אם תפרטי/נמקי והסבירי. יום קסום ונפלא. אוהבת. אביבית. (:

12/07/2005 | 17:32 | מאת: נוע?ה'לה

יש לי התנגדות נחרצת לשקרים, הצגות ועבודה בעיניים. בעיניי ועבורי זה פורום המיועד לצמיחה אישית ולהתפתחות קדימה, ולא לאנשים המעוניינים, לא רק ללכת אחורה, אלא גם לסחוב איתם לשם אנשים נוספים. ושקרים זה מנהג ודבר מלוכלך, ולא מגיע לגובה האלמנטרי של מקום כזה. וצריך להוקיע אותו ולא לשתף איתו פעולה. ואם את רוצה להבין מה קורה, כל החומר לפניך, כאן, יקירתי, בעמוד הזה. כדאי שתקראי אם הפורום יקר לך. הרי יש לך אינטואיציה חזקה והמון שכל. אין לי שום ויכוח עם ליאת, בעיניי היא לא הויכוח כאן. בעיניי הצד היחיד הן חברות הפורום הקבועות בלבד, ובנות שתצטרפנה כי הן תמצאנה כאן מקום ראוי ונחמד. כי ליאת עצמה, מאוד לא ראויה למקום הגון וישר כמו שלנו. כשהיא תגדל קצת ותשתנה, וגם תדע להתנצל על השקרים, אהיה מוכנה להתחיל לדבר איתה.

12/07/2005 | 17:37 | מאת: שירה

נועה'לה, אביבית יקרות. לא מדובר "רק" בשקרים. כולנו בני אדם לפיכך כולנו חוטאים בשקרים פה ושם, לבנים יותר או פחות. עבודת מחקר קטנה בפורומים שונים כאן מוכיחה כי מדובר במשהו הרבה, הרבה מעבר ל"שקרים", אלא פתולוגי בהרבה. אין לי כל כוונה להוסיף ולהרחיב, מצטערת. אני מתכוונת להתייחס לכל הענין כאל תרגיל מצוין לחיים, ועיקרו: כיצד להוציא את העיקר מהטפל, כיצד להפריד מבין השניים. מתוך פורום שחלקו נהדר ונפלא וחלקו הקטן (לצערי) הפך למשהו מוזר/חולני/פתולוגי - אני אישית מתכוונת לברור בקפידה את מה שמתאים לי ונוח לי להתייחס ולהגיב אליו. איש הישר בעיניו יעשה. ...ואני הולכת להצגה ! (איזה תענוג צרוף. תיאטרון הוא בין האהבות הגדולות שלי). ערב נעים לכולנו

12/07/2005 | 17:43 | מאת: שירה

אם את זקוקה לשעשוע נוסף במשך הערב, אנא היכנסי לפורום מיניות האישה כאן באתר, וראי את הודעתה של ליאת/תותי בה היא מזכירה משום מה את שמך וגם את שמי... מן הסתם, היא הגיעה למסקנה המתבקשת שאנו אותה זהות (?) מה דעתך יקירה, רוצה לחלוק אתי את הזהות שלי?... (כדאי לך, יש הרבה מקום) :-)

12/07/2005 | 18:44 | מאת: ליאת

היי אביביתו'ש, פשוט השירה הזאת מוציאה דיבה רעה עלי וזה מתחיל להימאס. אני נותנת לאנשים עיצות הכי טובות שיש. היא לוקחת את העיצות שלי, מצטטת אותן לאנשים ומנסה להכפיש את שמי. אני בחורה טובה עם לב טוב ורחב וחבל שזה מגיע לידי כך. אביבית'וש, את נראית לי ברת דעת ואת רואה לפי תוכן דברי ולפי הנוסח של שאני בחורה לעניין. אני יכולה להעמיד את שירה במצב שאעשה ממנה חוחא ואיטלולא (צחוק)... אבל אני לא ארד לרמה הזאת. אבל מה שכן, על הוצאת דיבה על בן אדם ניתן ללכת עד לבית משפט. אזי, אמנם זה אינטרנט אבל יש גבול. אני אוהבת לעזור, חביבה, בעלת לב טוב, ורוצה שיהיה רק כיף ולהתכתב בכיף. אני לא אשת מדון וריב ואין לי אינטרס לא למניפולציות ולא לפרובוקציות וקל וחומר לא לריב פה עם אף אחת. אז תגידי לשירה שתפסיק כבר להכפיש את שמי בכל הפורומים. אני יודעת שאת בין הפטיש לסדן ואת יודעת שאני מדברת מהלב... אבל תשפטי לרגע צדק. את לא מכירה אותיי... שירה לא מכירה אותי.... אני נכנסתי לפורומים האלה רק לפני יומיים שלושה, על פי זה לא ניתן להכיר בנאדם או לחרוץ את דינו. אביבית, את נחמדה ואנחנו מתקשרות טוב, אל תתני לאנשים רעים להפיל אותך בפח. את יודעת איך זה: כשיש סלע ומטפטפים עליו מים הוא לאט לאט נמס וזאת מטאפורה. אני לא רוצה שזה יקרה לך, תנסי להבין לעומק ליבי. יכול להיות שזה נובע אצלה מקנאה חולנית, הואיל ואני מדברת לעניין, בעלת נסיון רחב, בעלת ניסוח טוב בכתב ובעל פה והיא רוצה להשתלט על הפורומים. אני רואה שהיא פעילה בפורומים ונותנת הרבה עיצות, אך גם אני כזאת, הואיל ואם אני יכולה לעזור אני אעזור לאנשים. אבל שירה לא מוכנה לקבל שיש עוד אחת כמוה וזה אוכל אותה. אז מבקום שזה יוכל אותה, אפשר לישר את ההדורים או לפחות לעשות הפסקת אש וכל אחת תכתוב בפורומים מה שבא לה, זאת מדינה דמוקרטית. כשאני נותנת עיצות לאנשים, היא מייד קוטלת אותי או מזדהה בשם אחר וקוטלת אותי. להבדיל ממנה, כשהיא נותנת עיצות ואני קוראת אותן, אני לא מגיבה ולא מלכלכת. אם היא צודקת אשריה, ואם לאו, אני מוסיפה לעצות שלה מהידע שלי, אך לעולם לא מכפישה את שמה. אביבית - את נחמדה ויש לנו מן המשותף, אני יודעת שנגעתי בדבריי לליבך, אני לא מוכנה להוצאת דיבה, אם יש לך סיג ושיח עמה, דברי עמה, הואיל וזה עובר כל גבול. תודה מראש אביבית'וש.

12/07/2005 | 19:07 | מאת: ליאת

אביבית, מה קרה, הצליחו לגרום לך להפוך את עורך, בבוקר הכל היה בינינו בסדר וקבענו לדבר, את לא מבינה שהן שטן. אני יכולה להתעלם מהן וזה מה שאעשה, אך דעי לך, את בסוף תוקשי על ידן (כמו שנחש מקיש)... ואיזהו החכם? הרואה את הנולד! יום נעים, ליאת