שאלה לי לג'ול-על הסדנה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

12/07/2005 | 14:20 | מאת: ניצוש

האם יש הסבר בעברית על הסדנה שעברת? ספרי מה זאת הסדנה הזו ואיך הגעת אליה?? תודה נראה שעברת חוויה קשה אבל טובה מבחינתך לצמיחה

12/07/2005 | 17:26 | מאת: JOLE

אני מעתיקה משהו מהחומר שיש לי בעברית- וורטקס הילינג היא אומנות ריפוי עוצמתית העובדת עם אור ומודעות אלוהית. אנרגיה ייחודית שמחברת בין העולם הפיסי למימד רפואי מיוחד. מימד הילינג זה הוא מה שהופך את הוורטקס לייחודי כל כך. משמעות וורטקס- הנה ספירלה- אנרגטית. המטפל יכול לתעל אנרגיית ריפוי עוצמתית. אנרגיה אלוהית יחד עם אורות וורטקס ואת המודעות של מימד זה המכילה 7 יישויות שכל כוונתם ליצור ריפוי. זה מאפשר לוורטקס הילינג לקיים ריפוי ברמה הפיסית, הרגשית כמו כן שחרור של התניות קרמתיות עמוקות ביותר אשר אנו אוחזים כבני אנוש. כמו כן, כל חומר פיסי, אם זה ברקמות פיסיות או בכלים מוסיקלים, משתנים ע"י תודעה אלוהית. (הערה- אני אישית שמעתי את ההבדל- כשמישהי בקורס הביאה גיטרה) יש עוד הרבה חומר אשמח לתרגם לך אם באמת תרצי מתוך האתר הבינלאומי. אני קוראת את מה שהעתקתי ופתאום זה נשמע לי ממש הוקוס פוקוס, אבל מכוון שהייתי שם אני יודעת שלמרות שזה נשמע ונראה כמו הוקוס פוקוס יש בזה עוצמה מדהימה וזה עובד. הקורס הבסיסי הוא 5 ימים. מורכב מהטבעות אנרגטיות של גלגל הוורטקס המתגלם באזור צ'קרת הלב. ההחתמה מוטבעת ישירות לתוך מערכת העצבים, למערכת האנרגטית ולתודעה של התלמיד. הוורטקס עובד בצורה של מיבנה בין מימדי. כך שהוא כלי לשינוי תדרים על פני האדמה. המורה של הוורטקס הילינג בארץ מדהימה ושמה מירב גולדנברג (המורים המורשים ללמד וורטקס הילינג מפורסמים באתר ורק הם מוכשרים ללמד) ניתן ליצור איתה קשר לעוד פרטים - 09-7962667 (לא בשבת). זהו בעצם. יכולה להמשיך לדבר עוד עד אין סוף על החוויות שעברתי ב5 ימים בלבד, ואני כולי ציפייה לעתיד לבוא ולמה שעוד מחכה לי. לי זה עשה נפלא. התחברתי מאד.