שיער דליל

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

12/07/2005 | 10:37 | מאת: רינת

שלום לכולן אני חדשה כאן. יש לי משהו שמטריד אותי הרבה זמן. אם מישהי תוכל לעזור לי או ליעץ לי מנסיונה אני אודה לה. יש לי שיער מאד דק עדין ודליל וזה מאד מתסכל אותי. רואים לי גם את הקרקפת . יש לי נשירת שיער טבעית, לא משהו מיוחד. אני יודעת שהשתלות שיער עושים גברים בדר"כ, לא נשים. מישהי שמעה על אשה שעשתה השתלת שיער? אני מפחדת גם משרלטנים. שמעתי גם על שזירה, אבל יש לי שיער קצר וקראתי באיזה מקום באינטרנט ששזירה מתאימה לנשים עם שיער בינוני לפחות . תודה למי שתוכל לעזור.

12/07/2005 | 10:53 | מאת: ליאת

היי בוקר טוב, קראתי את שאלתך ואני מגלה אמפתיה אליך. יש לי שאלה: עשית בדיקה הורמונלית בעבר? לעיתים יש לזה קשר. ב. האם זה תורשתי אצלכם במשפחה (להקריח)? בדרך כלל בנות לא סובלות מיזה אך יש כאלו שכן. כמו כן, לפעמים אחרי היריון יש נשירת שיער (אך אני לא יודעת מה מצבך ואם את אחרי היריון). בכל מקרה, את צריכה ללכת לרופא משפחה שיחווה את דעתו וישלח אותך לבדיקה הורמונלית, אם יחשוב שצריך ועד כמה הדבר גרוע? אולי את רואה את זה כגרוע ואנשים אחרים לא חשים בזה בכלל. (את יודעת, לפעמים יש לנו תסביך - לכל אחת מאיתנו - בקשר למשהו בגוף ואנחנו עושות מיזה פיל, מה שנקרא: "ההר הוליד עכבר"). אני מציעה לך לגשת לרופא משפחה והוא יפנה אותך למקום הנכון, אם זה דרוש. לעניות דעתי, ניתן לעשות השתלת שיער לנשים, הרי מה ההבדל בין נשים לגברים? אותו הדבר בדיוק!! את יכולה לשאול במרפאת האם שלך לגבי זה, אולי יש מקום מסויים שעושים את זה דרך קופת חולים או במקום פרטי (יש המון פרסומות על השתלות שיער - כמו למשל הזמר דורון מזר שעשה). לא כולם שרלטנים, אל תחשדי בכולם, פשוט תעשי סקר שווקים ואני סומכת עלייך שתמצאי את הפתרון. בכל מקרה, תיהיה עם ראש מורם, ותרגישי את עצמך הכי יפה וסקסית ודעי לך שאף אחד אינו מושלם ולכל אחד יש דפקט אחר וחוסר ביטחון אחר לגבי המראה הויזואלי. שוב, אם תרגישי עם עצמך טוב, תשדרי לעולם בטחון למרות שזה מפריע לך, תראי שאנשים לא יחושו בזה כלל. בכל מקרה, כאמור, כדאי שתתייעצי עם רופא משפחה. יום נעים... ליאת

12/07/2005 | 11:23 | מאת: רינת

היי ליאת תודה על תשובתך המהירה והמעודדת. אני אחרי 2 לידות ולאחי יש שיער דליל ולהורים שלי גם אבל זה מפאת גילם המתקדם (כך נראה לי ). בכל אופן המון תודה, לקחתי את הדברים שלך לתשומת ליבי. שיהיה לך גם יום מקסים. רינת