ליאת ברוכה הבאה לפורום.

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

11/07/2005 | 16:40 | מאת: אביבית

שלום לך ליאת. יופי שהצטרפת אלינו. הסיפור שלך מאד מעניין, מצד אחד זה מחמיא שמתחילים איתך ושאת נראת טוב, ומצד שני, זה מציק ומעיק, כל העניין הזה של ההטרדה. למה שלא תנסי לחפש מקום עבודה קצת שונה, אולי בתחום אחר? או בכלל לאו דווקא, במשרדי עורכי דין, יש משרדי פרסום והנהלת חשבונות וכו.... בטוח תמצאי משהו. רק שאלה לי אלייך, אולי את משדרת מיניות מסויימת לאו דווקא בכוונה? ידוע שעורכי דין הם ממזרים לא קטנים ומפולפלים, אבל יכול להיות שבצורת ההופעה שלך היא זאת שדורשת התייחסות? אגב... בצלחה בטיפולי הפוריות גם אני מתחילה חודש הבא. נשתמע. אביבית.

11/07/2005 | 17:51 | מאת: ליאת

היי אביבית, שמחתי להענותך. לא ממש לא, אני לא משדרת מיניות, לפחות לא שאני יודעת. אני נראית טוב, לא מלכת היופי, אך יש לי נתונים טובים. יכול להיות שבמראה שלי, אני נראת משדרת סקס או אחת שאוהבת "לעשות חיים", ולא "בת השכן" הטובה. למרות שכשאני הולכת למקומות עבודה אני מתלבשת מחוייט, ולאור כל מה שכתבתי, התחלתי ללכת עם משקפיים ושיער אסוף, דבר שקצת עוזר לי. כנראה שהשיער הפזור, אולי הפוזה שיש עלי קצת?! אין לי מושג?! אני בחורה צנועה... אולי נפלתי על סתם חולי מין והבעיה לא אצלי. לגבי טיפולי הפוריות - אני מאחלת לך המון בהצלחה, זה דורש המון אנרגיה נפשית ופיזית וזה קשה (אני לא רוצה להפחיד אותך, חלילה). אני עשיתי הפסקה של חודשיים כדי להתנקות מההורמונים שגרמו לי לתופעות לוואי לא נעימות. אך זה אינדיבידואלי לכל אחת... את יודעת. אני מאחלת לך שיקלט לך מהר ולא כמוני... תביני, אין לי ולבעלי שום בעיה, פשוט לא הולך... אולי מהאובססיה להביא ילד לעולם, אין לי מושג... אבל אני בטוחה שיהיה טוב, אני אופטימית. אשמח להתכתב עמך, את לרוחי... צרי קשר. ביי ויום נעים...