על שרשורים ובלאגן חזותי...

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

10/07/2005 | 11:05 | מאת:
כמו שאסנת כתבה, אני בהחלט חושבת שהתוכן הוא שעושה פורום, אבל בהחלט גם מבינה את הרצון להנגיש את התוכן הזה.. מה שחשוב לזכור שהאתר עבר שינוי - הוא היה אתר מקצועי נקודה, ז"א פורמט השאלה/תשובה הישיר והקצר היה הפורמט הקבוע בו ועליו נבנה האתר, כעת, כשאנחנו עוברים ופולשים גם לתחום הפורומים החברתיים/תמיכתיים אכן נדרש שינוי גם בתצורה. בקרוב תהיה ישיבה מסודרת ובה יועלו כל הבעיות - הפתרונות יובאו אליכם ואל כלל גולשי דוקטורס, כמובן מתוך רצון לעשות את המערכת נגישה וידידותית ככל האפשר. תודה, ואני מקווה שתתאזרו בסבלנות.. אגב - לדוקטורס יש צ'ט - אתן מוזמנות לעשות בו שימוש כשאין שם אירוחים חיים http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/3641/xCT/518 עמית
10/07/2005 | 15:39 | מאת: נוע?ה

גם לי נעים מאוד להכיר את שמך. וכפי שכתבתי, האמנתי שנקבל ממך תשובה. ותודה לאל, קיבלנו תשובה רצינית. ואגב, עם כל הכבוד, ויש לי אליכם הרבה ממנו, אני לא חושבת שהתוכן הוא הכל. אני בהחלט מייחסת חשיבות גם לחיצוניות, למסגרת ולטכניקה. אני בעד גם וגם, לא או ש... או ש... הרי אנחנו כאן פורום של צמיחה אישית ונשית. כשיש לי עם מי לדבר, אני אפילו מחכה בסבלנות... ושוב תודה.

10/07/2005 | 16:10 | מאת: נוע?ה'לה

"צוות האתר" מוזמן כמובן להשתתף במעגל... זה יהיה לכבוד לנו, ונשמח מאוד. ברכות חמות.