חזיה...

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

10/07/2005 | 09:45 | מאת: נועה

שלום אני נועה, בת 18. אני נוהגת ללבוש גוזיה (גופית). מאז שגדל לי החזה לבשתי גוזיה, אף פעם לא לבשתי חזיה, זה לא נוח לי וזה עושה חזה גדול מידי לטעמי... האם יש אילו שהם חסרונות בכך? האם זה יכול לפגוע בחזה? למה זה יכול לגרום? ובאיזה גיל החזה מתעצב סופית?

10/07/2005 | 14:53 | מאת:

שלום נועה וברוכה הבאה למעגל שלנו למען האמת לא יודעת כל כך מה לאמר לך :) אני מניחה שזה תלוי בגודל החזה שלך ואם נוח לך אז אחלה... מה שאני כן ממליצה זה לפנות לפורום מתאים יותר - פורום של רפואת נשים למשל. בהצלחה :)

10/07/2005 | 15:50 | מאת: נוע?הל'ה

לא, נועה, אין לי תשובה, מצטערת... אבל כשראיתי את נושא ההודעה, הבנתי שאני נמצאת במצב מתקדם של סניליות, אם אני לא זוכרת שכתבתי היום הודעה בשעה הזו ותחת הנושא הזה. כיון שיש לי שם שהוא די נפוץ. וכיון שכשהעליתי את הנושא בפני עצמי, התקבלה הסכמה בין כל הקולות הפנימיים, ולא היה אפילו אחד שהביע התנגדות חזקה (בינינו, הפתעה גדולה!), אז אני משנה את "שם המחבר" לנוע?ה'לה... בתקווה שזה גם ירכך אותי, כשאני מדברת עם עצמי... וחוצמזה, שתדעו, שמותר לכן לכעוס עלי גם כשאני נוע?ל'ה. יו?, בחיים לא קראו לי בשם חיבה באופן רשמי... טוב, לא רשמי ממש, אני הרי לא משנה אותו בתעודת הזהות... זה בשביל ההתפתחות האישית... רגע...! ואם מחר אצטער על זה, אז מה, אז אני אבלבל לכן את המוח? הנה, הם התחילו, הקולות הנודניקים... קישטע, הביתה!