נועהל'ה בוקר של קסם ואור....

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

09/07/2005 | 09:36 | מאת: אביבית

מה שלומך הבוקר? אני רואה שהשקמת קום. יש לך את כל מלא השבת במלואה, לנצל אותה לדברים חיובים שיתנו אור בחייך. האמרות שאת מביאה כל כך מיוחדות ונוגעות בכל אחד מאיתנו. מאחלת לך שבת נפלאה של, אור ותקוה לדברים הכי טובים שיפרצו אל תוך ליבך. חיבוקים גדולים. אביבית.(:

09/07/2005 | 18:33 | מאת: נוע?ה

תודה מאמי, הבוקר באמת היה הרבה יותר טוב וקל. והשבת עשיתי דברים שהביאו לי אור... איך ידעת?... ואני שמחה כל-כך שהאמרות נגעו בך. שיהיה לך סוף שבת ממש ממש נעים ! אוהבת.