קפצתי לומר שלום

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

08/07/2005 | 00:22 | מאת: JOLE

אני מגיעה לשירשורים כל כך מאוחר שאין לי כוח לכתוב הרבה. אני עושה עכשיו קורס בוורטקסהילינג, עד יום שני, משהו שפירגנתי לעצמי,נגד כל הסיכויים כלכלית ומבחינת זמן אבל כמו שאומרים כשאתה מכוון באמת דברים מסתדרים. אז אמא לקחה את הילדים לסופשבוע כי הבעל עובד וחוזר רק במוצ"ש, והוא הרגיע אותי שאיכשהו נסתדר עם המחיר המאד יקר של הקורס ואני מאושרת עד הגג. מבחינתי זהו עוד כלי לארגז הכלים שאני אוספת לי למסע שלי. מאד התחברתי לווקטרסהילינג בפגישת הכרות וכל מה שנאמר מאד התחבר לי עם הלימוד של ימימה והחלטתי פשוט ללכת על זה. אז היום היה היום הראשון, מלא מדיטציות מהבוקר עד הערב, מלא אנרגיות במקום מדהים ליד כפר מונש ממש גן עדן קטן שנקרא "רגעים" . אז מקווה להיות כאן יותר כשאחזור ובינתיים שיהיה לכולן שבוע של אור ואהבה.

08/07/2005 | 10:51 | מאת: נוע?ה

סליחה, מה זה וורטקסהילינג? שיהיה לך נפלא בהמשך הקורס..! אנחנו כאן, מחכות לך בפירגון ובסבלנות.

10/07/2005 | 14:54 | מאת:

בואי נחכה ביחד לג'ול שתחזור מהקורס... אני משתוקקת לשמוע את החוויות שלה. כל כך הכבוד לה ! אני כבר בערך שנה אם לא יותר מבטיחה לעצמי לגשת לקורס כזה או אחר או לפחות ערב אחד ו... לא חסרים לי תירוצים. אמרתי שאני לא מפרגנת לי נכון ?!