נועה צודקת - השרשור הזה עושה לי סחרחורת.

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

07/07/2005 | 16:12 | מאת: אביבית

איזה בלאגן. סוף שבוע נפלא. חיבוקים גדולים. אביבית.

07/07/2005 | 16:43 | מאת: נועה

07/07/2005 | 18:29 | מאת:

נכון שנועה צודקת ובכל זאת... אם תסתכלו בפורומים אחרים תראו שאין שם שרשורים ודיונים כמו אצלנו... שם זו שאלה ותשובה ומקסימום עוד שאלה ותשובה ודי. להם זה לא מפריע... אבל מה ? אל תסתכלו על הקנקן, נכון שהוא לא יפה אבל תראו את התוכן של הקנקן - של המעגל המדהים והאוהב והתומך שיצרנו כאן תוך זמן קצר כל כך. מחשבה יוצרת מציאות נכון ? בואו נאגד כוחות שמשהו בדוקטורס יזוז קצת יותר מהר :)

07/07/2005 | 18:49 | מאת: נוע?ה

אסנת נשמה, זה עניין של שכל ישר. זה מאמץ גדול עבורי לסמן בכל פעם את ההודעות שכבר סימנתי, זה פרוייקט שלם, וזה לא קשור למה שיש בתוך הקנקן. בטח שהקנקן הוא נפלא, גם מבפנים וגם מבחוץ...! וקשה לעקוב אחרי ההודעות, כשאין הפרדה בין השרשורים, זה מלא חוטים סבוכים אחד בתוך השני. אני מאמינה שנקבל תשובה מהעורכת, לגבי מה תחזית פתרון הבעיות מבחינת המנהל הטכני ומבחינתם.