לשירה, במיוחד

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

06/07/2005 | 10:53 | מאת: נוע?ה

.. תנוע... ואף על פי כן שיר תשיר... אני כותבת לך כאן, במיוחד, כדי לא להעמיס לך על השרשור הקודם... בטח שלא צריך לחטט בפצעים כואבים! ככה לא מרפאים אותם, ככה מחמירים. דיברתי על ייבוש המוגלה בפצע מלא מוגלה שכואב. וזה שהמטפל היה סבלני, רגיש ועדין, אני משערת שגם זה עצמו היה חלק מהייבוש. ואני דיברתי על הדמעות... על למה הן יורדות לבד... זה משום שהמקום הזה (אולי עדיין) רגיש מאוד. מסכימה עם כל מילה שאמרת בנוגע לאהבה. :-) (חיוך מלא אהבה)

06/07/2005 | 11:10 | מאת: נוע?ה

...היא, שמבחינה טכנית, אין הפרדה בין שרשור לשרשור. ניסיתי להדליק נר, ביקשתי מהנוגעים בדבר לטפל בזה. גם ביקשתי מהם לטפל בעניין הצבע, שאחרי זמן היה חוזר לצבע המקורי ולא יכולתי להבחין איזה הודעות כבר קראתי. אני חושבת שזה - טופל. ואם זה טופל, אז תודה גדולה לצוות האתר.

06/07/2005 | 15:41 | מאת: שירה

תודה על המילים ועל האמפתיה ! מחזירה לך חיוך גדול