בקשה לעזרה- דחוף!!!

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

06/07/2005 | 08:25 | מאת: iscon

נושא: לוקימיה היי, אני אבא בן 29. לי ולאשתי יש חיים נהדרים ביחד, אלוהים בירך אותנו גם בילדה - לבת שלנו קוראים רייצ`ל והיא בת 10 חודשים. לא לפני הרבה זמן הרופאים גילו סרטן המוח בגוף הקטן שלה.. יש רק דרך אחת להציל אותה....ע"י ניתוח. לצערנו, אין לנו מספיק כסף לשלם על הניתוח, AOL וZDNET הסכימו לעזור לנו. הדרך היחידה שהם יכולים לעזור לנו זה דרך האימייל הזה. אני שולח את האמייל הזה אליכם, ואתם שולחים אותו לעוד אנשים. AOL עוקבים אחרי האמייל וסופרים כמה אנשים מקבלים אותו. כל אחד שפותח את המכתב ושולח אותו ללפחות 3 אנשים - מביא לנו 32 סנט. כל שעלייך לעשות הוא להעביר הלאה!!! בבקשה תעזרו לנו. בתודה, ג`ורג` ארלינגטון

06/07/2005 | 12:15 | מאת: נוע?ה

אני לא יודעת איך זה עובד עניין האימייל; איך אפשר לעקוב אחריו. אני מברכת אתכם ואת בתכם הפעוטה, במציאת ההצלה בקרוב וברפואה שלמה.